Bambus Fiber Ark

Bambus Fiber Ark

De fibre, der anvendes i bambus fiber ark er udvundet af naturligt dyrket bambus. De er et grønt stof og mere behageligt og blødere end ren bomuld ark. Bambus fiber ark er meget absorberende, blød og glat, bakteriostatisk og anti-mide, let at rengøre, og meget velegnet til sommer brug.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:

Navn

Natur bambus ark

Materiale

100% bambus, 300TC

Størrelse

Single/double/queen/king/as your need

Stil

Satin

Illustrationer

Flad ark 10cm hem på toppen af arket, og 1,5 cm hem på andre sider.

Monteret ark

Elastisk på alle runde, ikke kun hjørner.

Pude sag

Pocket stil, 10cm på begge åbne sider, eller indhylle stil, med 15cm flap.

Farve

Hvid/dækkende farve

Bruge

Hjem/hotel/hospital

Tilpassede

Vi accepterer dit eget design

Emballage

Inde:PE/PVC taske, udenfor:karton/detailemballage

Tidsforløb

30 dage

Betalingsbetingelser

T/T, L/C ved synet

MOQ (MOQ)

300 sæt pr. farve

Pleje instruktion

Ren 300TC; Maskinvaskes; Komfortabel og blød

Logo

Vi kan udskrive dit logo på emballagen og tilpasse papirindsats og farveboks


Beskrivelse:

De fibre, der anvendes i bambus fiber ark er udvundet af naturligt dyrket bambus. De er et grønt stof og mere behageligt og blødere end ren bomuld ark. Bambus fiber ark er meget absorberende, blød og glat, bakteriostatisk og anti-mide, let at rengøre, og meget velegnet til sommer brug.


Funktion:

1. Antibakteriel og antibakteriel funktion:sætte skadelige bakterier såsom Escherichia coli og stafylokokker oprindeligt dyrket i bomuld og træ fiber produkter til at reproducere i store mængder. Efter en time på bambus fiber stof, bakterierne forsvandt med 48% 75% dræbt efter timer.

2. Super sundhedspleje funktion:Koncentrationen af negative ioner i bambus fiber er op til 6000 stykker / kubikcentimeter, hvilket svarer til koncentrationen af negative ioner på landet, hvilket gør den menneskelige krop føler sig frisk og komfortabel

3. Fugtabsorption og affugtning funktion:Den porøse struktur af bambus fiber har gode funktioner af fugt absorption og affugtning, således at automatisk justere den menneskelige krop fugtighed balance.

4. Deodoriserings- og adsorptionsfunktion:Den særlige ultra-fine pore struktur inde i bambus fiber gør det har en stærk adsorption kapacitet, kan absorbere skadelige stoffer såsom formaldehyd, benzen, toluen, ammoniak og andre i luften, og fjerne dårlig lugt.


Detaljer:


Handelskapacitet:

Vigtigste markeder

Omsætning i alt (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarkedet

10.00%

Nordamerika

10.00%


Forretningsvilkår:

Accepterede leveringsbetingelser

FOB, CIF

Accepteret betalingsvaluta

USD, EUR, GBP, CNY

Accepteret betalingstype

T/T, L/C

Nærmeste port

Shanghai

Årlig omsætning i alt

US$1 Million - US$2.5 Million

Eksportprocent

91% - 100%


Hvorfor vælge os:

Qinyue Home Textile Co, Ltd, Giver fremragende kvalitet, sund og pålidelig hjem tekstil og førsteklasses service til globale kunder. Vi garanterer vores produkter med høj kvalitetsstandard under vores strenge kontrol!Vi har allerede bestået revisionen af BSCI , og fik også certificering af Oeko-Tex Standard 100. Alle vores produkter er 100% inspiceret af QC afdeling. Vi kontrollerer produkter danner råvarer til færdige produkter og hver proces i produktionen. Vores produkter er af høj kvalitet, miljøvenlige, økologiske og sunde.

Høj kvalitet

Qinyue tager kvalitet som livline i vores virksomhed. Personalet i vores virksomhed arbejder hårdt, og vi har bestået certifikater af internationale standarder.

Miljøvenlig

Alle de materialer, vi brugte, er naturlige fibre, såsom silke og bambus fiber. Disse naturlige materialer vil ikke forurene miljøet. Så vores produkter er alle miljøvenlige.

Økologisk og sund

Alle produkter fra Qinyue er lavet af naturlige organiske materialer, og de har mange fordele for mennesker. Silke indeholder mange næringsstoffer, vi har brug for, og det er åndbart, der tilbyder komfortable ved hjælp af oplevelser.


Hot Tags: bambus fiber ark, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, brugerdefinerede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like