Ren bambus fiber ark

Pure Bamboo Fiber Sheet indeholder en række essentielle aminosyrer til den menneskelige krop og har unikke sundhedspleje funktioner for huden. Bambuscellulose, bambustæthed og pektin i Pure Bamboo Fiber Sheet har effekt af fugtgivende hud og anti-træthed.
Chat nu

Produktdetaljer


Specifikation

Navn

Ren bambus fiber ark

Materiale

100% bambus, 300TC

Størrelse

Single/double/queen/king/as your need

Stil

Satin

Illustrationer

Fladt ark: 10cm kant på toppen af arket, og 1,5 cm hem på andre sider.

Monteret ark

Elastisk på alle runde, ikke kun hjørner.

Pudebetræk

Lommestil, 10 cm på begge åbne sider, eller indhylle stil, med 15cm flap.

Farve

Hvid/dækkende farve

Bruge

Hjem/hotel/hospital

Tilpassede

Vi accepterer dit eget design

Emballage

Indvendig:PE/PVC-pose, udvendig:karton/detailemballage

Tidsforløb

30 dage

Betalingsbetingelser

T/T, L/C ved synet

MOQ (MOQ)

300 sæt pr. farve

Pleje instruktion

Ren 300TC; Maskinvaskes; Komfortabel og blød

Logo

Vi kan udskrive dit logo på emballagen og tilpasse papirindsætter og farveboks


Beskrivelse

1. Pure Bamboo Fiber Sheet indeholder en række essentielle aminosyrer til den menneskelige krop og har unikke sundhedspleje funktioner for huden. Bambuscellulose, bambustæthed og pektin i Pure Bamboo Fiber Sheet har effekt af fugtgivende hud og anti-træthed.

2. Pure Bamboo Fiber Sheet har ingen gratis, antistatisk og anti-kløe.

3. Pure Bamboo Fiber Sheet er bløde i tekstur og venlige over for huden, kan forbedre den menneskelige krops mikrocirkulationen og blodgennemstrømningen, aktivere vævsceller, effektivt regulere nervesystemet, skrabe meridianer, producere en opvarmning effekt på den menneskelige krop, og forbedre søvnkvaliteten.

4. Hertil kommer, at koncentrationen af negative ioner i Pure Bamboo Fiber Sheet er så højt som 6000 A/kubikcentimeter, hvilket svarer til koncentrationen af negative ioner på landet. Det får folk til at føle sig friske og komfortable. Det kan siges, at "tage en dyb indånding fra dybden af kroppen og vandre i den grønne bambus skov hver dag."


Produktvisning

Transport emballage

Hver Elegant Håndlavet Naturlig Silke Dyne / Dynebetræk med lynlås er pakket i en ikke-vævet eller PVC bæretaske med multi-farve trykt indsætte indeni. Den ydre pakning af disse silke dyner er standard eksport karton. Der tilbydes også tilpasset pakkeservice.

For levering af varer, kan vi levere det til dig i 30 til 45 dage baseret på din ordremængde, og efter at vi modtager dine betalinger.

Havn: Shanghai

Levering: Til søs, til vands eller ekspres

Supply Evne: 100000 Piece / Stykker per måned.


Om os

Qinyue Home Textile Co, Ltd producerer produkter og eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Hvad vi bestræber os på er at basere sig på den lokale, ansigt til global og produkt høj kvalitet, pålidelige og sunde hjem tekstilprodukter, og levere høj kvalitet og professionel service til at hjælpe vores globale kunder og partnere til at lykkes.

Efter fire års udvikling har Qinyue opbygget vores eget kerneteam af forsknings- og udviklingsteam, produktionsteam og salgsteam, hvilket i høj grad bidrager til Qinyues stærke konkurrenceevne på markedet. Nu ejer Qinyue to tekstilmærker af QINYUE og QINYUE SOUTH.


Faq

1. Kan jeg få prøver med mit logo, hvor længe?

Ja, vi kan producere tilpassede prøver, prøve leveringstid er omkring 5-10 dage, hvilket er afhængig af mængde og håndværk.


2. Kan du sende mig en prøve for kontrol kvalitet?

Ja, vi kan sende dig en prøve og prøver vil koste du indsamler.


3. Hvad er MOQ for dine produkter?

MOQ afhænger af produkterne specifikationer, forskellige farver, størrelse, materiale, MOQ er anderledes. For almindelige produkter MOQ er 200.Hot Tags: ren bambus fiber ark, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, brugerdefinerede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like