Bambus fiber dynebetræk

Bambus fiber dynebetræk

Bambus fiber dynebetræk er en dyne lavet af naturlige bambus fiber udvundet af bambus som fyldstof. Dens funktion er antibakterielle, varme, fugtabsorption, åndbarhed og så videre. Bakterier på bambus fiber dynebetræk er dræbt af omkring 75% efter 24 timer, så bambus fiber quilt har antibakteriel effekt.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:

Navn

Bambus fiber dynebetræk

Materiale

100% bambus

Antal tråde

300TC

Antal garner

60 ' erne

Størrelse

Single/double/queen/king/as your need

Stil

Satin

Illustrationer

Flad plade 10cm hem på toppen af arket, og 1,5 cm hem på andre sider.

Monteret ark

Elastisk på hele vejen rundt, ikke kun hjørner.

Pudebetræk

Pocket stil, 10cm på begge åbne sider, eller indhylle stil, med 15cm flap.

Farve

Hvid/dækkende farve

Bruge

Hjem/hotel/hospital

Tilpassede

Vi accepterer dit eget design

Emballage

Inde: PE / PVC taske, udenfor: karton / Retail emballage

Tidsforløb

30 dage

Betalingsbetingelser

T/T, L/C ved synet

MOQ delte et et par

300 sæt pr. farve


Beskrivelse:

Bambus fiber dynebetræk er en dyne lavet af naturlige bambus fiber udvundet af bambus som fyldstof. Dens funktion er antibakterielle, varme, fugtabsorption, åndbarhed og så videre. Bakterier på bambus fiber dynebetræk er dræbt af omkring 75% efter 24 timer, så bambus fiber quilt har antibakteriel effekt.


Funktion:

1.Fugtabsorption

Den porøse struktur af bambus fiber har god fugt absorption og affugtning funktioner, og dermed automatisk justere balancen i den menneskelige luftfugtighed.

2.Deodorant adsorption

Den ultra-fine pore struktur bambus fiber gør det stærkt at absorbere den dårlige kropslugt såsom sved lugt og kropslugt udsendes af kroppen. Efter adsorption, skadelige bakterier kan elimineres for at opnå effekten af at fjerne lugt.

3.Varmeopbevaring

Bambus fiber har stærk hygroscopicity og god luft gennemtrængelighed, hvilket er meget bedre end traditionelle fiberstoffer, så det er i overensstemmelse med de særlige kendetegn ved termisk komfort. Samtidig er bambusfiberprodukter fremragende i hudvenlighed, blød at røre ved og behagelige at røre ved.


Detaljer:

100-Natural-Bamboo-Comforter


100-Natural-Bamboo-Comforter (1)


Om os:

Qinyue Home Textile Co, Ltd er et professionelt hjem tekstil fabrik med speciale i produktion og salg af silkeprodukter, og integrere uafhængig forskning og udvikling, produktproduktion og salg.

Med rige erfaringer inden for produktion og salg af top Home tekstil mærke og med ånden i doers som virksomhedens kerneværdi, tre eksperter, der arbejdede i Home tekstilindustrien mere end ti år bygget Qinyue i 2013. Qinyue fokus på hjem tekstil, og produkterne er primært herunder silke sengetøj, silke madras, uld dyne, bambus fiber produkter og silke sengetøj sæt. Samtidig er Qinyue også bestræber sig på at fremme børns sunde liv, og gøre silke sengetøj, sovepose til børn.


Faq:

Q1. Kan jeg få prøver med mit logo, hvor længe?

Skr. Ja, vi kan producere tilpassede prøver, prøve leveringstid er omkring 5-10dage, hvilket er afhængig af mængde og håndværk.

2. Kan du sende mig en prøve for check kvalitet?

A2. Ja, vi kan sende dig en prøve og prøver vil koste dig at indsamle.

3. Hvad er MOQ til dine produkter?

Skr. MOQ afhænger af produkternespecifikationer, forskellige farver, størrelse, materiale, MOQ er anderledes. For almindelige produkter er MOQ 200.

4. Hvad er betalingen af din virksomhed?

A4. Generelt accepterer vi T/T, L/C.

Nr. Hvad med forsendelsen?

A5. Vi accepterer levering med ekspres, luft, hav og jernbane.


Hot Tags: bambus fiber dynebetræk, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, brugerdefinerede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like