Aircondition er forskellig fra essensen af silke quilt

- Aug 26, 2018-

Aircondition er forskellig fra essensen af silke quilt
For det første er definitionen:
1. Klimaanlægget er forskelligt fra de forskellige dyner kun i påfyldningen. Det er bare en hakke. Klimaanlægget kaldes også sommerdynet, og der er ingen streng division. Klimaanlægget er meget udbredt, og der er Hanxiang silke sommer cool quilt, trykt sommer cool quilt, broderet sommer cool quilt, jacquard sommer cool quilt, slibning sommer cool quilt, ti hul silke sommer cool quilt, silke quilt. Der er mange fyldninger i klimaanlægget, såsom tredimensionel krympet bomuld, mikrofiber, silke, ned og så videre. Aircondition er ikke beregnet til at være dedikeret til sommeren, det kan bruges i enhver sæson.
2, silken er klimaanlægget er en af indersiden, er quiltet med silke som fyldstof, er en slags sommer cool. Silken er glat, åndbar, blød, hygroskopisk, ikke-kløende og anti-statisk, hvilket gør det til et overlegen materiale til fremstilling af tætte tøj. I oldtiden brugt embedsmænds prinser og kejsersprinserne og landets slægtninge silke dyner.
For det andet er silken præget af:
1, fremme søvn
Sericin-komponenten af silke indeholder 18 slags aminosyrer, som udsender fine molekyler kaldet "sleep factor", som kan gøre menneskelige nerver i en relativt stabil tilstand. Dækker silken kan øge søvn, øge vitaliteten og sænke aldringen.
2, med god kold resistens og konstant temperatur
Silke er kendt som "Fiber Queen", som indeholder det højeste "silkevolumenrum" i fiber. Det kan reducere termisk ledningsevne, når det er koldt. Varmen er bedre end huden og bomuld. Når det er varmt, kan det udlade overskydende varme og gøre den indre temperatur. Holde sig godt tilpas kan det reducere den store belastning og trykket på hjertet og blodkarene i søvn, hvilket gør folk søvn mere behagelige, søde og sunde.
3, med anti-mide, antibakteriel, anti-allergisk og hudvenlig natur
Sericinkomponenten af silke gør ikke kun hudens hud mere følsom og lustøs, men har også evnen til at forhindre vækst af bladlus og skimmelsvampe og er mere gavnlig for allergier.
4, forebyggelse af reumatisme, arthritis og hudsygdomme
Naturlig silke indeholder et stof kaldet "hydrofil sideaminosyre", som absorberer og fjerner fugt fra luften, holder det tørt og behageligt og er især gavnligt for gigt, arthritis og hudsygdomme.
5, lys, glat, hensynsfuld
I den naturlige fiber er silken meget fluffy, så den anvendte vægt behøver ikke at være meget tyk, og dækket er meget let på kroppen; Når du tager fat i quiltet med hånden, vil du føle glatheden af den naturlige silke.
6, forhindre forkølelse og fange koldt
Silke quiltet har sundhedsegenskaberne ved "varm vinter og kølig sommer". Når kold strømmen rammer, kan den udøve stærk kulde og varme. Når vejret er varmere, er det så koldt og behageligt som kulden, hvilket gør det svært for folk at sparke. Dette reducerer i høj grad chancen for at fange en forkølelse.
7, varm og behagelig, lad den kardiovaskulære belastning
Silke har fremragende kuldebestandighed og varme, så du behøver ikke at trykke på andre tunge dyner, så hjertet og blodkarrene kan modstå overdreven belastning og tryk under søvn, hvilket gør dig mere behagelig, sødere og mere sund.
8, den mest velegnede til menneskelig søvnteknik
Silke er anerkendt som den blødeste og sundere naturlige fiber i verden. Den er lavet af 100% silke som fyldstof. Det har karakteristika af krop og komfort, hvilket hjælper dig med at drømme sødt på kortest tid.
For det tredje mangler silke quilt
Ved opretholdelse af den samme varmeffekt er silken tyndere og lettere på samme tid; men for middelaldrende og ældre har den svage kropsygdom en dårlig neuromodulationsevne, og hvis dynen ikke når en vis tykkelse, føler man ofte kropsangrebene, kan påvirke resten. Det anbefales at dække et tæppe eller andet dyne på toppen.
Dette svar er klassificeret ved et sundt liv.
1 Kommentar Del rapport

Indfødte bomuldsbønder
2014/06/02
Aircondition er defineret fra det funktionelle aspekt, også kendt som Xia var, sommer cool quilt, siges at være en tynd quilt.
Silke er defineret ud fra materialets aspekt.
Klimaanlægget kan være lavet af silke, der kaldes silke klimaanlæg.
Klimaanlægget kan være lavet af bomuld, der kaldes bomuld klimaanlæg.
Klimaanlægget på markedet er dog hovedsageligt fremstillet af silke, fordelene er nemme at rengøre, ulempen er, at den svedabsorberende og åndbar funktion ikke kan holde trit med det naturlige materiale (bomuld, silke).
Dette svar blev vedtaget af netizens
2 Kommentarer (1) Del rapport

H446745393
2017/07/14
Aircondition er også kendt som sommer cool quilt. Fyldningen af klimaanlægget spiller en afgørende rolle i klimaanlæggets kvalitet. Klimaanlægget er fyldt med hulfiberbomuld og silke.
Faktisk er dette navngivet med formål. Det vil sige, den quilt der bruges i det klimatiserede og airconditionerede værelse er et tyndt dyne. Derfor blokeres klimaanlægget med luft. Det kan være en kemisk fiber eller en silke quilt, en dyne.
Silke er et dyne med silke som en påfyldning. Silken har de unikke egenskaber og fordele ved at være varm, fluffy, åndbar og dyb søvn. I oldtiden brugt embedsmænds prinser og kejsersprinserne og landets slægtninge silke dyner.