Grundlæggende elementer af puder

- Jun 20, 2018-

Grundlæggende elementer af puder

Langs erfaring og forskning har vist, at pude som søvnværktøj, dets grundlæggende rolle er at "støtte", det vil sige "støtte dit dyrebare hoved", så en pude vigtige evalueringskriterier er først "støttemagten", evalueringen af pudebelastningen og se på hver aften, Pudeens samlede præstation i 8 timer af kroppens hoved.

For den grundlæggende rolle af puder, skal en god pude generelt have den mest passende støtte, så en god pude har tre grundlæggende elementer: 1 Støtter den grundlæggende struktur i halsen 2 Egnet højde 3 godt fyldstof. Et af de tre elementer i puden understøtter halsens grundlæggende form: Groove design, midten end den omgivende nederste, venstre og højre side tykkere, kan automatisk tilpasse sig til søvn i siden af kroppen, når siden af søvnhøjden .

Hver del af formularen garanterer dig den ideelle position.

Pude tre elementer af anden passende højde: Pudehøjde er mere befordrende for blodcirkulationen i nakken, for at hjernen skal give nok ilt, vågne op efter hjernen mere ædru og mere energisk. Tre elementer i puden er et godt fyldstof: Fyldmaterialet bestemmer den bløde hårdhed og effektiviteten af puden. På nuværende tidspunkt kan tendensen til at vælge naturlige materialer mere populære, såsom Kapok, røgelse Ban, boghvede shell, bomuld mv. Også tilføje gode naturlige fysioterapi materialer for at øge effektiviteten af puden, såsom silkeorm sand, cassia frø, lavendel, gul Wattle, Rob Hemp, Ligustrum lucidum, Ginkgo biloba og så videre.