Giv alle en generel viden om tilstedeværelsen af silke

- Aug 19, 2018-

Giv alle en generel viden om tilstedeværelsen af silke
Langtidshjem lærer dig at skelne silke quilt
Nyligt lavet mulberry silke vil have en smag, det er normalt (ikke lugt eller flere ubehagelige kakerlakker, hvis ja, du skal købe falsk), er denne smag faktisk smagen af aminosyrer, der er placeret i ventilation. Stedet vil være tørt for en få dage, og smagen bliver lysere og tyndere. Efter lang tid vil smagen være væk. I lang tid minder hjemmet om, at silken ikke er egnet til eksponering i solen undtagen vinter. Hvis du vil tørre det, må du ikke overstige 2 timer.
Smagen af silke quilt er duften af silkeormpuppa. Silkeormpoppen skal først tilberedes i silkefremstilling, så silken vil naturligvis have duft af silkeormspuppe. Hvis den nyopkøbte dyne ikke har denne smag, så kan der være en efterslæb af lagre i lang tid, eller det kan være, at materialet ikke er silke. Når du køber det, skal du lugte det. Silken bruges i fluffy processen. I grunden skal silkeormen ikke have nogen sur smag. Nogle mennesker kan lugte silkeormskokonen, men den skal være meget lys. Da silkefarven er mørk, skal den syrebehandles for at fjerne den mørke ydre skal og blive hvid. Derudover er en del af silken, der bruges til skrot, også hvid, så den er blevet falmet. Så hvis silken du køber er sur, skal du bruge silke som silke.
Derudover har silkebrød silke god vedhæftning, finhed, god sejhed og elasticitet. Når du trækker, skal det være svært, og det kan trække lang tid. Når du trækker det, har du lyst til, at du ikke har brug for balsam, efter at du har tøjet dit hår. Når det kæmper, er det også pinligt. Det skal trækkes ud med kraft.