Hvordan vælger man et firestykke sengesæt? Hvordan vælger man et firestykke sengesæt?

- Jul 05, 2020-

1. Se på hånden


Når du køber en dragt i fire dele, skal du først føle den med dine hænder. Den bløde, tykke og hudvenlige dragt i fire dele er naturligvis fin. Hvis du kan' ikke videregive berøringen, skal du' d bedre give op tidligt. Når alt kommer til alt, har din krop allerede fortalt dig svaret ærligt.


2. Se på stoffet


Efter at have set det intuitivt, er følgende at overveje det modstående materiale. Dynetæppet og pudebetræk er dobbeltlagstoffer, hvilket er vanskeligere at se, eller det er mere pålideligt at starte fra arket. Når du ser på arket i lyset, kan du se de klare tekstillinjer og huller. Der er ikke noget problem med det firestykke sæt. Hvis du ikke kan se' t, er det sandsynligt, at der er meget størrelse. Selvom et sådant firestykke sæt er tykt, vaskes det ikke ud af massen, og klædet er let at rynke og vanskeligt at danne.


3. Se på udførelsen


De fire stykke sæt produceret af almindelige producenter har udsøgt udførelse, ingen nålehuller, flad og jævn kludoverflade, fin struktur, klar trykning og glans. Stingafstanden for flad søm og søm er generelt 10-12 / 3 cm. Men den dårlige produktion af firestykke sæt vil have lange spor, tydelige nålehuller og ujævn stingtæthed og så videre. Når du køber, skal du være opmærksom på detaljerne i hjørnet.


4. Se på skiltet


Regelmæssige producenter og mærker af hvert produkt har vaskemærke og -mærke, når du køber for at være opmærksom på at kontrollere, skal du ikke købe uønskede varer på grund af uforsigtighed. Generelt er der produktmodeller, vaskemetoder, stoftekstur osv. På vaskemærkaten, der er en fast position til denne, så du skal kontrollere det, når du køber. Især i hjemmet tekstil byen at købe, skal se, om der er et vaskemærke.


5. Se på størrelsen


Før du køber et firestykke sæt, skal du først vide størrelsen på sengen og derefter vælge den passende størrelse på det fire stykke sæt for at undgå det pinlige problem med størrelsesmatch.


6. Se på farve og stil


Valg af farve og stil på din foretrukne firestykke dragter vil gøre din krop og sind glad, og din søvnkvalitet forbedres, når du er i godt humør.