Sådan rengøres silken hvordan man vedligeholder

- Aug 26, 2018-

Sådan rengøres silken hvordan man vedligeholder
Så længe et quilt indeholder mere end 30% silkebestanddele, hvad enten det er morbær silke, tussah silke, filament, kort silke, naturlig eller kunstig silke, kan det kollektivt betegnes som "silke quilt". Brugen af silke som quilt blev først lavet ved hjælp af "Mulberry Silk Bomuldslomme". Senere fortsatte sorten at stige, og begrebet "silke quilt" udviklede sig til "silke quilt". Mørkebærens varme er lidt bedre, og pasformen er bedre. Det er velegnet til børn og ældre og dem der er bange for kulde. Åndbarhed: tussah silke er stiv, fluffy og åndbar bedre end silke. Det er velegnet til sommer og folk, der er bange for varme. .

Sådan rengøres og vedligeholdes god silke?
Silke opretholdes i quad
1: Må ikke opbevares i et fugtigt og fugtigt miljø eller i en plastikpose for at forhindre, at silken bliver våd, hvilket medfører lugt, varmeforringelse og åndbarhed. Undgå stort tryk, ikke stable tunge genstande på dynen, for ikke at blive tynd og hård. Brug ikke kemiske stoffer som mølboller for at undgå forurenende silke.
2: Silken skal være dækket af et quilt uden for kernen, der skal bruges, ellers er kerne let forurenet med støv og pletter. Tryk ikke på dynen mens du sover for at opretholde den bløde følelse af silken. Børn bør forhindre sengevædning, når du bruger silke dyner, og undgå at dit barn hopper rundt i quiltet.
3: Hvis dynen er snavset, kan den fjernes og vaskes med koldt vand. Silkekernen er ikke vaskbar, ikke renset og ikke stryges. Hvis pletter er farvede, skal du bruge et neutralt rengøringsmiddel til delvis at tørre og tørre. Hvis pletområdet er stort, anbefales det at tørre det med en særlig drik i renseriet.
4: Den nylavede silke lugtes af silkeormskokoner, og den kan blæse på et ventileret sted i to dage. Silke kan ikke udsættes i lang tid, men det er bedst at tage det ud i to timer hver anden uge, ellers vil det være mugne efter at være vådt. Efter tørring skal du forsigtigt trykke den med dine hænder for at holde det fluffy.