Hvordan man identificerer det gode og dårlige af silke dyner

- Nov 05, 2018-


I Kina er der hovedsageligt to slags silke. Den ene er almindeligvis kendt som mulberry silke, som ekstraheres fra coconen af mulberry silkworm knude. Denne slags silke er gul i farve, delikat og glat i hånden, og har en svag unik lugt af animalske fibre. Dynet lavet af denne slags silke er meget blødt og tæt på kroppen. Samtidig er der en ulempe, at efter en brugstid er kløften mellem silke let at stramme, hvilket resulterer i tyndere dyne, er varmereffekten ikke så god som før.


En anden slags silke er tussah silke, som er fremstillet af Tussah kokoner. Tussah er en vild silkeorm, der hovedsagelig lever i nord, den er kunstigt opdrættet i den vilde bjerg tussah skov, den føder på Tussah blade. Sammenlignet med mulberry silke er farven på Tussah silke dybere, og den oprindelige farve er grå sort. Denne slags farvemateriale til quilt er normalt uacceptabelt for forbrugerne; Derfor er tussah silke ofte affarvet i de faktiske produktionsprocesser med syrefølsomme kemikalier, så det er skadeligt for menneskers sundhed. Derudover indeholder tussah silke mere "sericin", hvilket fører til grov fornemmelse, ikke glat nok og glans er svag; Desuden har Tussah silke stærk stivhed og er ikke meget tæt på kroppen. Af denne grund vil mange producenter anvende kemiske tilsætningsstoffer til degum tussah silke, og flere producenter vil tilføje industriel silikoneolie eller svin til silken for at øge silken. Disse tilsætningsstoffer er naturligvis ikke gode for menneskekroppen. Årsagen til, at nogle illegale producenter bruger tussah silke som mulberry silke, er prisen.


"Ulovlige producenter vil ikke tilføje de fleste tussah silke i et quilt, men blander tussah silke ind i silken, hvilket gør det vanskeligt at identificere." Den mest anvendte metode er først at lægge bunden med morbær silke, derefter et lag af mulberry silke adskilt af et lag af tussah silke, og endelig ombryde toppen med mulberry silke.


Fordi tussah silke har stærk stivhed, kan den forbedre varmenes tilbageholdelse af quilt, så nogle virksomheder tager initiativ til at bruge Tussah silke blandet i Mulberry Silke til at gøre silke quilt og tydeligt markere indholdet forholdet mellem de to, som også anerkendes af industrien.Jiaxing Qinyue Home Textile Co, Ltd

Adresser: Heshan Industrial Park, Tongxiang City, Zhejiang-provinsen

Postnummer: 314500.

Tlf .: + 86-573-88673389.

Mob: +8613857309330

General Manager: Shome Liu

Email: shomeliu@qysilk.com