Hvordan at opretholde silke derhjemme, lære disse tricks og ikke længere behøver at bekymre dig om det.

- Sep 16, 2018-

Hvordan at opretholde silke derhjemme, lære disse tricks og ikke længere behøver at bekymre dig om det.
Silke er et almindeligt anvendte hjem tekstil. Silke er en naturlig fiber, der kombinerer lethed, blødhed og holdighed i natur. Det er kendt som den "anden hud af det menneskelige legeme" og kaldes "Fiber Queen" af industrien. Dens vigtigste komponent er ren naturlig animalsk protein fiber, og dens struktur er tættest på menneskers hud. Hvordan fastholdes silke? De følgende Baotou haitianske dekoration introducerer metoden vedligeholdelse af silke quilt.
Karakteristik af silke dyner:

Efter langsigtet forskning har den særlige "silke" SERJCIN komponent indeholdt i naturlig silke anti-allergisk og hudvenlige effekter. Langvarig brug af silke dyner kan virkelig fremme menneskers sundhed. Der er fire hovedaspekter:

For det første er at fremme søvn. Komponenten sericin af silke indeholder 18 former af aminosyrer, som udsender fine molekyler kaldet "søvn faktor", som kan gøre menneskelige nerver i en relativt stabil tilstand. Dækker silke kan fremme søvn, forbedre vitalitet og bremse aldring.

For det andet har god kold modstand og konstant temperatur. Silke har ry for "Fiber Queen", som indeholder den højeste "silke volumen hul" i fiber. Det kan reducere den termiske ledningsevne, når det er koldt. Varmen er bedre end hud og bomuld. Når det er varmt, kan det decharge overskydende varme og gøre den interne temperatur. Opholder sig komfortable og reducere stress og stress på dit hjerte og blodkar under søvn gør dig sove mere komfortabelt og sød.

For det tredje er anti-mide, anti-bakteriel, anti-allergisk og hud-venlige natur. Komponenten sericin af silke ikke kun gør huden af det menneskelige legeme mere delikat og skinnende, men også har evnen til at forhindre vækst af bladlus og forme, og er mere til gavn for allergi.

For det fjerde, det er at forebygge gigt, gigt og hud sygdomme. Naturlig silke indeholder et stof kaldet "hydrofile side amino acid", som absorberer og fjerner fugt fra luften, holder det tørre og behagelige og er især gavnligt for sygdomme, gigt, gigt og hud.

Femte, silke er kraftig og stærk, og det er en kæde og skud netværksstruktur, der fjerner fænomen af slagtekroppen forskydning eller hul i dækket under brug, og kan bruges i lang tid til at opretholde komfort og fluffiness.

Fordele af silke quilt:

Silke bruges først, ved at gøre høj kvalitet dobbelt gonger (også kendt som mand og kone) til at koge og skrælle silkworm kokoner. De uskyldige pincet er først placeret på den lille ring, så placeres på den store ring, lavet i tynde skiver og fjernes. Desinfektion og tørring, manuel lempelse efterhånden trak tilbage og trak op, lag på lag, og endelig sat på en gaze taske at gøre quilts af forskellige specifikationer. Hele processen er håndlavet, med fremragende håndværk, ensartet tykkelse og holdbarhed.

Andet, silke er den vigtigste råvare i avlen silkworm kokoner, silkworm kokoner er naturlige protein lange fibre, ingen urenheder, støv, ingen statisk elektricitet, med anti-mide, anti-meldug karakteristika, vende tilbage til naturen, er en sand grønne sundhed plejeprodukter.

Tredje, silke på den menneskelige krop silke rolle er en bred vifte af aminosyrer, der kræves af det menneskelige legeme, har en ernæringsmæssig og beskyttende virkning på den menneskelige hud. Under mælk Lægeklinik, silke sutur og ligatur er sår blevet brugt. De kan blive absorberet af kroppen uden afmontering. Visse hudsygdomme kan helbrede sig selv. For patienter med luftvejssygdomme, kan det reducere stimulering af korte fibre og støv og reducere forekomsten. Ældre mennesker kan føle sig godt tilpas med presset på kroppen. Silke er i stand til effektivt at beskytte skuldrene og reducere smerter i periarthritis. Silke er en god ven af hud allergier.

Fjerde Karakteristik af silke quilt er letvægts, lange fibre, god varme, god ventilation. Det bruges til at blive nydt af stormænd af slottet. I dag, med en forbedring af livskvaliteten ind folk gradvist i boliger af almindelige mennesker. Dem, der har brugt silke dyner enig i, at silke er bedre end andre teksturer, og det er det bedste produkt til at blive opgraderet i dag. Den bedste gave til gifting slægtninge og venner til at respektere ældsterne, silke er kendt som den fineste midt i sengen, bedst af sengen.
Sådan bruges: Hvis du ønsker at bevare det, starte med det. Der er nogle ting at være opmærksom på når silke bruges. Silke skal dækkes med en dyne på ydersiden af kernen, ellers det vil være let forurenet med støv og pletter. Når sover, prøv ikke at trykke på dynen at holde silke dynen, og undgå barnet rode rundt dynen. Hoppe og hoppe og børns sengevædning.

Rengøring metode: silke bevares. Metoden rengøring er også spurgt af universitetet. Når silke er beskidte, hvis dynen er beskidt, kan det fjernes og vaskes med koldt vand. Bemærk at silke kernen ikke kan være vasket, ikke Renseri, kan ikke blive glattet, hvis farves, kan du bruge et neutralt rengøringsmiddel til delvis tørre og tør, hvis det snavsede område ikke er stort, det anbefales at gå til renserier med særlige potions tørre det.

Tørring metode: den nyindkøbte silke quilt er fuld af silkeormslarver kokoner. Hvis dette er tilfældet, bare sætte det i en ventileret sted for to dage. Silke er ikke udsat for solen i lang tid. Det kan være tørret i et køligt sted, men det er bedst at tage det ud af hver to uger for en time eller to. Ellers silke er let mugne efter fugtig, og trykke det, trykke forsigtigt det med hånden. Holde det fluffy.

Opbevaring metode: silke kan ikke gemmes i et fugtigt og fugtigt miljø eller i en plasticpose, for at forhindre silke fra at blive våd, resulterende i lugt, vil det miste varme og åndbarhed. Derudover skal silke beskyttes mod hårdt pres. Stak ikke tunge genstande på dynen at forhindre silke fra at blive tyndet og hærdet. Brug ikke kemiske præparater såsom mølpose og insekticider til at undgå forurening af silke. Korrekt placering kan forlænge levetiden.