Forskellen mellem tussah silke og silke

- Aug 12, 2018-

Forskellen mellem tussah silke og silke
Begge har deres egne styrker og er animalske proteiner, der er tæt på humane hudproteiner. Begge har fordelene ved god luftpermeabilitet, UV-beskyttelse og fugtabsorption, så silkeprodukter er ædle tekstilprodukter. Prisen er naturligvis dyrere. Den fiber, der behandles fra silkeormen, der spytter ud, når silkeormen er crusted, kaldes silkeormsilke, som er råmaterialet til vævning af silke og silke og har vigtige anvendelser inden for industri og nationalt forsvar. Tussah silke består af to parallelle flade filamenter, hvis hovedbestanddele er silkefibroin og sericin. Silkefiliform hvid gennemsigtig, skinnende, ca. 85%; silkegummi lysebrun, ca. 13%; ud over aske, pigmenter mv., ca. 2%. Ved silkning ekstraheres silkeormene fra flere silkeormskokoner, og silkeormene er bundet af silkelim. Tussah silke er blød og elastisk og har god varmebestandighed. Når temperaturen er så høj som 140 ° C svækkes styrken, og fugtmotstanden er også stærk. Isolering, styrke, forlængelse, anti-skør, syre og alkali modstand er bedre end mulberry silke. Materialets krympehastighed er imidlertid stor, og den rå silke er ikke let at farve.
Silke er generelt produceret i syd. Det er blødt og glat, elegant i farve og fint i fiber. Den anvendes hovedsageligt som et stof; silke er delikat og blødt ved kunstig avl;
Tussah silke er generelt produceret i nord med stærk trækstyrke, korrosionsbestandighed, lysmodstand, fugtabsorption, naturlig farve, grov fugtabsorption og permeabilitet, fluffy og varm, hovedsagelig anvendt som silketæppe og silketæppe. tussah silke wild stocking absorberer jordens essens, god sundhed, elegant og luksuriøst.