Hvad er virkningen af silke puder?

- Sep 09, 2018-

Hvad er virkningen af silke puder?
Den særlige "silke" SERJCIN komponent indeholdt i naturlig silke har anti-allergiske og hud-venlige effekter. Den langsigtede brug af silkepuder kan fremme menneskers sundhed. Der er fire hovedaspekter:

Den ene er at fremme søvn. Sericinkomponenten af silke indeholder 18 slags aminosyrer, som kan udsende fine molekyler kaldet "sleep factor", som kan gøre menneskelige nerver i en stabil tilstand. Det kan reducere belastningen og trykket på hjertet og blodkarene i søvn, forbedre søvnkvaliteten og sænke aldringen.
Den anden er god kold resistens og konstant temperatur. Silkepude er kendt som "Fiber Queen", som indeholder det højeste "silkevolumenrum" i fiber. Det kan reducere termisk ledningsevne, når det er koldt. Varmen er bedre end huden og bomuld. Når det er varmt, kan det udlade overskydende varme og gøre temperaturen inde i quiltet. Bliv fortrolig.
Den tredje er arten af anti-mide, antibakteriel, anti-allergisk og hudvenlig. Sericinkomponenten af silke gør ikke kun huden delikat og glans, men har også evnen til at forhindre vækst af bladlus og støber og er mere gavnlig for allergier.
Den fjerde er at forebygge reumatisme, arthritis og hudsygdomme. Naturlig silke indeholder et stof kaldet "hydrofil sideaminosyre", der absorberer fugt fra luften og fjerner den for at holde puden tør og behagelig. Det er især gavnligt for gigt, arthritis og hudsygdomme.