100% Kapok Quilt

Den 100% Kapok Quilt kan være let, blød og varm, og den er sund og sanitær uden lugt. Det kan bruges af folk i alle aldre. Hvis du ønsker at vide flere detaljer om det, bedes du kontakte os eller send os e-mails, vil vi svare dig i tide.
Chat nu

Produktdetaljer


Beskrivelse

1. Påfyldning af 100% Kapok Quilt er lavet af 100% kapok. Kapok er et godt fyldmateriale til quilt. Naturlig kapok fiber selv har antibakterielle og frastødende effekter.

2. Kapokfiberen i 100% Kapok Quilt er kort, blød og har ingen drejninger. Det er en lys og meget hule fiber materiale, langt overstiger kunstige fibre og andre naturlige materialer. Stærk trykmodstand, høj varme, blid og ingen byrde.

3. Den 100% Kapok Quilt kan være let, blød og varm, og det er sundt og sanitært uden lugt. Det kan bruges af folk i alle aldre.

4. Hvis du ønsker at vide flere detaljer om 100% Kapok Quilt, bedes du kontakte os eller send os e-mails, vil vi svare dig i tide.


Specifikation

Navn

100% Kapok Quilt

Typer af fyldstof

100% kapokfyldstof

Stoftype

100% økologisk bomuldsstof (300TC)

Mærkenavn

Qinyue delte et år

Vægt

275gsm (hele året)

Bruge

Hjem, hotel

Størrelse

200x230cm, kan også tilpasses

Emballage

PVC taske eller PE taske eller Nov-vævet stof taske eller bomuld stof taske

Min orden

100 stk.


Fordel

1. Det er ikke let at blive fugtet af vand, har god luftpermeabilitet, er naturligvis antibakterielle, ikke møl eller skimmel.

2. Den 100% Kapok Quilt har en god affinitet med menneskelig hud og et delikat touch. Efter udsættelse for solen, er det ikke kun bliver blød og fluffy, men også udsender naturlige duft.

3. Det er nedbrydeligt og gavnligt for miljøet, hvilket gør det til et godt valg for det moderne sociale liv.


Produktvisning
Certifikat

Certificate


Om os

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjem tekstil fabrik med speciale i produktion og salg for silkeprodukter, og integrere uafhængig forskning og udvikling, produktproduktion og salg.

Stillet over for de mange udfordringer fra markedet og hele branchen, insisterer Qinyue altid på vores egen vej, med banebrydende ånd og med indledende vilje til at omfavne de nye ideer og gå videre med tiden.

Pure Mulberry Silk Filled Duvet


Handelskapacitet

Vigtigste markeder

Omsætning i alt (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarkedet

10.00%

Nordamerika

10.00%


Faq

Spørgsmål 1: Kan jeg besøge din fabrik?

A1: Vi byder dig varmt velkommen til besøg.


Spørgsmål 2: Er OEM & ODM acceptabel? Hvad er prøvetid?

A2: Ja, vi byder velkommen til OEM & ODM ordrer. Alle produkter vil opfylde dine krav, og dit logo vil blive tilpasset på produkterne. Prøvetiden er ca. 3-5 arbejdsdage.


Spørgsmål 3: Kan jeg få prøver med mit logo, hvor længe?

A3: Ja, vi kan producere tilpassede prøver, prøve leveringstid er omkring 5-10 dage, hvilket er afhængig af mængde og håndværk.Hot Tags: 100% kapok quilt, Kina, leverandører, producenter, fabrik, engros, brugerdefinerede, pris

Undersøgelse

You Might Also Like