Bambusfibertejle

Bamboo Fiber Quilt er lavet af bambusfiber, og påfyldningen er lavet af 50% bambusfiber og 50% 3D kemisk fiber. Det er meget blødt og behageligt og kan bruges af både ældre og børn.
Chat nu

Produktdetaljer


Beskrivelse

Bamboo Fiber Quilt er lavet af bambusfiber, og påfyldningen er lavet af 50% bambusfiber og 50% 3D kemisk fiber. Det er meget blødt og behageligt og kan bruges af både ældre og børn.

Det ydre stof af theBamboo Fiber Quilt er lavet af 100% bambusfiber, hvilket er meget venligt til den menneskelige krop. Ikke kun forårsager det ikke skade på den menneskelige krop, men har også god åndbarhed, vandabsorption, naturlig antibakteriel, bakteriostatisk, afmiderende, deodorant og anti-ultraviolet funktion.

Kanten af ​​Bamboo Fiber Quilt behandles med hvidt fibertav, hvilket øger dynens holdbarhed og slidstyrke. Det er mere holdbart og har en høj omkostningsydelse.


Specifikation

Brand

Qinyue

Navn

Bambusfibertejle

Typer af fyldstof

50% fyldstof af bambusfiber + 50% 3D-kemisk fiberfyldstof

Stof type

100% bambusfiberstof (300TC)

Vægt

275 gsm (hele året)

Brug

Hjem, hotel

Størrelse

200x230cm, kan også tilpasses

Emballage

PVC-taske eller PE-taske eller Nov-vævet stofpose eller bomuldsstofpose

Kantbehandling

Hvidt fiber reb

Min ordre

100pcs


Feature

1. Meget god åndbarhed og vandabsorption

2. Med naturlige antibakterielle, bakteriostatiske, midd fjernelse, deodorant funktioner

3. UV-modstand


Produktvisning

Certifikat


Om os

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjemmetekstilproduktion med speciale i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg.

Qinyue-produkter eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Det, vi bestræber os på, er at basere sig på lokale, ansigt til globale og produktkvalitet, pålidelige og sunde hjemmetekstilprodukter og levere høj kvalitet og professionel service til at hjælpe vores globale kunder og partnere til at lykkes.

Når vi står overfor den store række udfordringer fra markedet og hele branchen, insisterer Qinyue altid på vores egen vej, med banebrydende ånd og med oprindelig beslutsomhed til at omfavne de nye ideer og gå videre med tidene.


Ofte stillede spørgsmål

1. Er du producent? Hvad er dine vigtigste produkter?

Vi er producent, og vi kan tilbyde dig konkurrencedygtig pris, god kvalitet og rettidig levering. Vi har udviklet flere serier af produkter, såsom silketæppe, silkeduppe, silke dyne, pude og bambus sengetøj, som alle er vores styrker.


2. Kan jeg besøge din fabrik?

Vi byder dig hjerteligt velkommen til besøg.


3. Er OEM& ODM acceptabelt? Hvad er prøvetid?

Ja, vi er velkomne til OEM& ODM ordrer. Alle produkter opfylder dine krav, og dit logo tilpasses på produkterne. Eksempletiden er cirka 3-5 arbejdsdage.


4. Kan jeg få prøver med mit logo, hvor længe?

Ja, vi kan producere tilpassede prøver, prøvetid er cirka 5-10 dage, hvilket afhænger af mængde og udførelse.


Hot Tags: bambus fiber quilt, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like