Naturligt uld fyldt dyne

Den naturlige uldfyldte dyne er lavet af 100% uld. Fordi den krøllede uld indeholder meget luft; luftens varmeoverførselshastighed er meget lav, hvilket effektivt kan forhindre indtrængning af udvendig kold luft og distribution af indre varm luft. Derfor kan der opnås en høj termisk isolering.
Chat nu

Produktdetaljer


Beskrivelse

1. Påfyldningen af ​​Natural Wool Filled Quilt er lavet af 100% uld. Fordi den krøllede uld indeholder meget luft; luftens varmeoverførselshastighed er meget lav, hvilket effektivt kan forhindre indtrængning af udvendig kold luft og distribution af indre varm luft. Derfor kan der opnås en høj termisk isolering.

2. Natural Wool Filled Quilt har fremragende absorption og desorption og kan kontinuerligt absorbere fugt og sved, der udsendes fra den menneskelige krop, og udledes det i luften for at holde strøet tørt og behageligt. Dens glans er blød, og den er fleksibel og ikke let at plette, og den kan stadig bevare komforten, når den bruges året rundt.

3. For mere information om Natural Wool Filled Quilt, bedes du kontakte os eller sende os e-mails, vi vil svare dig i tide.


Specifikation

Navn

Naturligt uld fyldt dyne

Typer af fyldstof

100% uldfylder

Stof type

100% bomuld (233TC / 133x100)

Mærke navn

Qinyue

Vægt

275 gsm (hele året)

Brug

Hjem, hotel

Størrelse

200x230cm, kan også tilpasses

Emballage

PVC-taske eller PE-taske eller Nov-vævet stofpose eller bomuldsstofpose

Min ordre

100pcs

Produktvisning

Certifikat

Certificate


Hvorfor vælge os

Qinyue Home Textile Co., Ltd, leverer fremragende kvalitet, sund og pålidelig hjemmetekstil og førsteklasses service til globale kunder. Vi garanterer vores produkter med høj kvalitetsstandard under vores strenge kontrol! Vi har allerede bestået AuditofBSCI og fik også certificering af Øko -Tex Standard 100. Alle vores produkter er 100% inspiceret af QC-afdelingen. Vi kontrollerer produkter danner råvarer til færdige produkter og hver produktionsproces. Vores produkter er af høj kvalitet, miljøvenlige, organiske og sunde.

Pure Mulberry Silk Filled Duvet


Handelskapacitet

Hovedmarkeder

Samlede indtægter (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarked

10.00%

Nordamerika

10.00%


Ofte stillede spørgsmål

1. Er du producent? Hvad er dine vigtigste produkter?

Vi er producent, og vi kan tilbyde dig konkurrencedygtig pris, god kvalitet og rettidig levering. Vi har udviklet flere serier af produkter, såsom silketæppe, silkeduppe, silke dyne, pude og bambus sengetøj, som alle er vores styrker.


2. Kan jeg besøge din fabrik?

Vi byder dig hjerteligt velkommen til besøg.


3. Er OEM& ODM acceptabelt? Hvad er prøvetid?

Ja, vi er velkomne til OEM& ODM ordrer. Alle produkter opfylder dine krav, og dit logo tilpasses på produkterne. Prøven er ca. 3-5 arbejdsdage.


4. Kan jeg få prøver med mit logo, hvor længe?

Ja, vi kan producere tilpassede prøver, prøvetid er cirka 5-10 dage, hvilket afhænger af mængde og udførelse.


5. Kan du sende mig en prøve til kontrolkvalitet?

Ja, vi kan sende dig en prøve, og prøver vil koste dig, du indsamler.Hot Tags: naturlig uldfyldt dyne, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like