Naturlig uld quilt

Natural Wool Quilt har fremragende absorption og desorption og kan kontinuerligt absorbere fugt og sved, der udsendes fra den menneskelige krop, og udledes det i luften for at holde strøet tørt og behageligt. Dens glans er blød, og den er fleksibel og ikke let at plette, og den kan stadig bevare komforten, når den bruges året rundt.
Chat nu

Produktdetaljer


Beskrivelse

1. Påfyldningen af ​​Natural Wool Quilt er lavet af 100% uld. Fordi den krøllede uld indeholder meget luft; luftens varmeoverførselshastighed er meget lav, hvilket effektivt kan forhindre indtrængning af udvendig kold luft og distribution af indre varm luft. Derfor kan der opnås en høj termisk isolering.

2. Natural Wool Quilt har fremragende absorption og desorption og kan kontinuerligt absorbere fugt og sved, der udsendes fra den menneskelige krop, og udledes det i luften for at holde strøet tørt og behageligt. Dens glans er blød, og den er fleksibel og ikke let at plette, og den kan stadig bevare komforten, når den bruges året rundt.

3. Natural Wool Quilt har god elasticitet og er brandbestandig og ikke antændelig. Sammenlignet med dyner lavet af andre fibre har Natural Wool Quilt den højeste sikkerhed. Uldtæppet er blødt og anti-allergifremkaldende, velegnet til alle slags mennesker, og det er især let at vedligeholde.


Specifikation

Navn

Naturligt uld quilt

Typer af fyldstof

100% uldfylder

Stof type

100% bomuld (233TC / 133x100)

Mærke navn

Qinyue

Vægt

275 gsm (hele året)

Brug

Hjem, hotel

Størrelse

200x230cm, kan også tilpasses

Emballage

PVC-taske eller PE-taske eller Nov-vævet stofpose eller bomuldsstofpose

Min ordre

100pcs


Fordel

1. Forøg dyb søvn: I henhold til eksperimenter fra autoritative institutioner kan Natural Wool Quilt øge folks' s dybe søvn tid med mere end 25%, holde pulsen langsom og stabil og kan være tæt på huden.

2. Fluffy og blød, ingen hærdning: Cashmere har mindst 40% naturlig elasticitet, cashmere kan komprimeres efter at være komprimeret

3. Naturligt flammehæmmende, sikkert og pålideligt: ​​cashmere er ikke let at antænde, det er ikke let at frigive en masse varme, når man brænder, ingen åben ild, ingen smeltning, og kan modstå voldelig forbrænding, så det er meget sikkert.


Produktvisning

Certifikat

Certificate


Om os

Med rige oplevelser inden for produktion og salg af topmærke til hjemmetekstiler og med ånd af gørere som virksomhedens kerneværdi, byggede tre eksperter, der arbejdede inden for hjemmets tekstilindustri i mere end ti år, Qinyue i 2013. Qinyue fokuserer på hjemmetekstil og produkterne inkluderer hovedsageligt silke sengetøj, silkemadras, uld dyne, bambus fiber produkter og silke sengetøj sæt. På samme tid bestræber Qinyue sig også på at fremme børns sunde liv og lave silke sengetøj, sovepose til børn.

Efter fire års udvikling har Qinyue opbygget vores eget kerneteam for forsknings- og udviklingshold, produktionsteam og salgsteam, hvilket i høj grad bidrager til Qinyues stærke markedskonkurrenceevne. Nu ejer Qinyue to tekstilmærker af QINYUE og QINYUE SOUTH.

Pure Mulberry Silk Filled Duvet


Handelskapacitet

Hovedmarkeder

Samlede indtægter (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarked

10.00%

Nordamerika

10.00%


Ofte stillede spørgsmål

Q1: Hvad er MOQ for dine produkter?

A1: MOQ afhænger af produktspecifikationerne, forskellige farver, størrelse, materiale, MOQ er anderledes. For almindelige produkter MOQ er 200.


Spørgsmål 2: Hvad er din virksomheds betaling?

A2: Generelt accepterer vi T / T, L / C.


Spørgsmål 3: Hvad med forsendelsen?

A3: Vi accepterer levering med ekspress, luft, sø og jernbane.


Q4: Hvilken' er din leveringstid?

A4: 20-45 dage afhænger af din mængde.
Hot Tags: naturlig uld quilt, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like