Ren økologisk sengetøj

Fugt og åndbarhed: Fugtigheden og åndbarheden af ​​rent økologisk sengetøj er langt bedre end bomuld, som er meget tørt og behageligt.
Chat nu

Produktdetaljer


Beskrivelse

Pure Organic Bedding er et dynetøj lavet af sojabønne-proteinfibre. Sojaproteinfibre hører til kategorien regenererede planteproteinfibre. Det monofilament, der er vævet af sojaproteinfibre, har en kashmirlignende blød fornemmelse, silke-lignende blød glans, bomulds varmelagring og gode hudvenlige egenskaber. Åbenbar antibakteriel funktion. Det rene økologiske sengetøj er kendt som" sunde og behagelige fibre i det nye århundredes".


Specifikation

Navn

Ren økologisk sengetøj

Typer af fyldstof

Sojabønnefibre

Stof type

100% bomuldsstof (110x90 / 200TC)

Mærke navn

Qinyue

Vægt

275gsm (hele året)

Brug

Hjem, hotel

Størrelse

200x230cm, kan også tilpasses

Emballage

PVC-pose eller PE-taske eller Nov-vævet stofpose eller bomuldsstofpose

Min ordre

100stk


Funktion

1. Soft touch: Det rene økologiske sengetøj med sojabønne-proteinfibre som råmateriale føles blødt, glat og let og har fremragende affinitet med huden, ligesom den anden hud i menneskekroppen.

2. Fugt og åndbarhed: Fugt og åndbarhed ved rent organisk sengetøj er langt bedre end bomuld, som er meget tørt og behageligt.

3. Luksuriøst udseende: Det rene økologiske sengetøj har en silke-lignende glans, som er meget behagelig, og dets afdækning er også fremragende, hvilket giver folk en elegant og raffineret følelse.


Produktvisning

pure organic bedding


pure organic beddings


detail


Om os

Qinyue Home Textile Co., Ltd. producerer produkterne og eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Det, vi bestræber os på, er at basere på det lokale, pålidelige og sunde tekstilprodukter til hjemmet og produkter af høj kvalitet, og tilbyde høj kvalitet og professionel service for at hjælpe vores globale kunder og partnere med at få succes.

Efter fire års udvikling har Qinyue opbygget vores eget kerneteam af forsknings- og udviklingsteam, produktionsteam og salgsteam, hvilket i høj grad bidrager til Qinyues stærke markedskonkurrenceevne. Nu ejer Qinyue to tekstilmærker af QINYUE og QINYUE SOUTH.

Pure Mulberry Silk Filled Duvet


FAQ

Q1: Kan jeg besøge din fabrik?

A1: Vi byder dig hjerteligt velkommen til besøget.


Q2: Er OEM&forstærker; ODM acceptabel? Hvad er prøvetid?

A2: Ja, vi byder velkommen til OEM& ODM ordrer. Alle produkter opfylder dine krav, og dit logo vil blive tilpasset på produkterne. Eksempeltiden er ca. 3-5 arbejdsdage.


Q3: Kan jeg få prøver med mit logo, hvor længe?

A3: Ja, vi kan producere tilpassede prøver, prøveens leveringstid er ca. 5-10 dage, hvilket afhænger af mængde og håndværk.

Hot Tags: rent økologisk sengetøj, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like