Blødt uld quilt

Påfyldningen af ​​Soft Wool Quilt er 50% Tencel og 50% kemisk fiber, som har god varmeisolering og drapering, så denne quilt har en god pasform og er egnet til ældre eller børn.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

1. Påfyldningen af ​​Soft Wool Quilt er 50% Tencel og 50% kemisk fiber, som har god varmeisolering og drapering, så denne quilt har en god pasform og er egnet til ældre eller børn.

2. Det ydre stof i Soft Wool Quilt hører til rent bomuldsstof, som er meget blødt og behageligt. Under normale omstændigheder kan fiberen absorbere fugtighed i den omgivende atmosfære, og dens fugtighedsindhold er 8-10%, så det berører menneskets hud, hvilket får folk til at føle sig bløde og ikke stive. Hvis den omgivende temperatur er høj, indeholder fiberen Mængden af ​​vand fordamper og spredes, så stoffet opretholder en vandbalance og får folk til at føle sig godt tilpas.


Specifikation

Navn

Blødt uld quilt

Typer af fyldstof

50% Tencel fyldstof + 50% 3D kemisk fiber fyldstof

Stof type

100% bomuld (280TC / 140x140) stoffer

Mærke navn

Qinyue

Vægt

275 gsm (hele året)

Brug

Hjem, hotel

Størrelse

200x230cm, kan også tilpasses

Emballage

PVC-taske eller PE-taske eller Nov-vævet stofpose eller bomuldsstofpose

Min ordre

100pcs

Produktvisning

Certifikat

Certificate


Hvorfor vælge os

Høj kvalitet

Qinyue tager kvalitet som vores virksomheds livline. Personalet i vores virksomhed arbejder hårdt, og vi har bestået certifikaterne for internationale standarder.

Miljøvenlige

Alle de materialer, vi brugte, er naturlige fibre, såsom silke og bambusfiber. Disse naturlige materialer forurener ikke miljøet. Så vores produkter er alle miljøvenlige.

Organisk og sundt

Alle produkter fra Qinyue er lavet af naturlige organiske materialer, og de har mange fordele for mennesker. Silk indeholder mange næringsstoffer, vi har brug for, og det er brændbart, hvilket giver komfortable brugervenlige oplevelser.

Pure Mulberry Silk Filled Duvet


Transportpakning

Hver elegant håndlavet naturlig silke dyne / dynetæppe med lynlås er pakket i en ikke-vævet eller PVC bærepose med flerfarvet trykt indlæg inde. Den ydre emballage af disse silketæpper er standard eksportkarton. Der leveres også tilpasset pakningstjeneste.

Ved varelevering kan vi levere det til dig inden for 30 til 45 dage baseret på din ordremængde og efter at vi har modtaget dine betalinger.

Havn: Shanghai

Levering: Sø, luft eller ekspress

Forsyningsevne: 100000 stykke / stykker pr. Måned.

qinyue


Ofte stillede spørgsmål

Q1: Hvilken' er MOQ for dine produkter?

A1: MOQ afhænger af produktspecifikationerne, forskellige farver, størrelse, materiale, MOQ er forskellige. For almindelige produkter er MOQ 200.


Spørgsmål 2: Hvilken' er betalingen af ​​din virksomhed?

A2: Generelt accepterer vi T / T, L / C.


Spørgsmål 3: Hvad med forsendelsen?

A3: Vi accepterer levering med ekspress, luft, sø og jernbane.


Q4: Hvilken' er din leveringstid?

A4: 20-45 dage afhænger af din mængde.

Hot Tags: blød uld quilt, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like