Sojafibre-quilt

Soy Fiber Quilt er en quilt lavet af sojabønne proteinfibre. Sojaproteinfiber hører til kategorien regenererede planteproteinfibre. Soyafibre-dynen er kendt som "sund og behagelig fiber i det nye århundrede".
Chat nu

Produktdetaljer


Beskrivelse

Soy Fiber Quilt er en quilt lavet af sojabønne proteinfibre. Sojaproteinfiber hører til kategorien regenererede planteproteinfibre. Monofilamentet vævet af sojaproteinfiber har en cashmere-lignende blød fornemmelse, silke-lignende blød glans, bomulds varmeopbevaring og gode hudvenlige egenskaber. Åbenbar antibakteriel funktion. Soy Fiber Quilt er kendt som" sund og behagelig fiber i det nye århundrede" ;.


Specifikation

Navn

Sojafibre-quilt

Typer af fyldstof

Sojabønne fiber

Stof type

100% bomuldsstof (110x90 / 200TC)

Mærke navn

Qinyue

Vægt

275 gsm (hele året)

Brug

Hjem, hotel

Størrelse

200x230cm, kan også tilpasses

Emballage

PVC-taske eller PE-taske eller Nov-vævet stofpose eller bomuldsstofpose

Min ordre

100pcs


Feature

1. Blødt touch: Sojafibre-dynen med sojabønne proteinfibre som råmateriale føles blødt, glat og let og har fremragende affinitet med huden, ligesom den anden hud i menneskekroppen.

2. Fugt og åndbarhed: Soy Fiber Quilt's fugtighed og åndbarhed er langt bedre end bomuld, som er meget tør og behagelig.

3. Luksuriøst udseende: Soy Fiber Quilt har en silke-lignende glans, som er meget behagelig, og dens drapering er også fremragende, hvilket giver folk en elegant og raffineret følelse.


Produktvisning
Certifikat

Certificate


Om os

Qinyue Home Textile Co, Ltd er en professionel hjemmetekstilproduktion med speciale i produktion og salg af silkeprodukter og integrering af uafhængig forskning og udvikling, produktionsproduktion og salg.

Når vi står overfor den store række udfordringer fra markedet og hele branchen, insisterer Qinyue altid på vores egen vej, med banebrydende ånd og med oprindelig beslutsomhed til at omfavne de nye ideer og gå videre med tidene.

Pure Mulberry Silk Filled Duvet


Handelskapacitet

Hovedmarkeder

Samlede indtægter (%)

Nordeuropa

60.00%

Vesteuropa

20.00%

Hjemmemarked

10.00%

Nordamerika

10.00%


Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan jeg besøge din fabrik?

A1: Vi byder dig velkommen til besøg.


Q2: Er OEM& ODM acceptabelt? Hvad er prøvetid?

A2: Ja, vi er velkomne til OEM& ODM ordrer. Alle produkter opfylder dine krav, og dit logo tilpasses på produkterne. Eksempletiden er cirka 3-5 arbejdsdage.


Q3: Kan jeg få prøver med mit logo, hvor længe?

A3: Ja, vi kan producere tilpassede prøver, prøvetid er cirka 5-10 dage, hvilket afhænger af mængde og udførelse.Hot Tags: soja fiber quilt, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris

Undersøgelse

You Might Also Like