Fordele ved bambus sengetøjssæt

- Dec 06, 2019-

Bambusfiber har stærke antibakterielle og bakteriedræbende virkninger. De antibakterielle egenskaber af rå bambusfiber, hørfibre, ramiefiber og bomuldsfiber blev testet. Det kan ses, at bambusfiber, hør og ramie alle har en stærk antibakteriel virkning, og dens antibakterielle virkning er uforlignelig med kunstige tilsatte kemikalier. Dens naturlige, miljøbeskyttende, langvarige sundhedspleje og andre egenskaber adskiller sig fra dem af den kunstige antibakterielle fiber, og dens antibakterielle virkning har en vis spektral virkning.

I. Fordele ved bambus sengetøjssæt

1. Grøn og miljøbeskyttelse: universaliteten og tilgængeligheden af ​​ressourcer afspejles hovedsageligt i den korte vækstperiode af bambus, der kan dyrkes til træ på 2-3 år og betjenes i lang tid. Bambus kan vokse 3 meter på en nat. Det kan vokse og forny hurtigt, erstatte bomuld, træ og andre ressourcer og kan bruges bæredygtigt.

2. God hygroskopicitet: under 2000 gange elektronmikroskop er tværsnittet af bambusfiber konkav konveks deformation, fuld af ovale lignende porer, meget hult med stærk kapillær virkning, som øjeblikkeligt kan absorbere og fordampe vand. Blandt alle naturlige fibre rangerer bambusfiber først blandt de fem fibre med hensyn til hygroskopicitet og permeabilitet.

3. Gode antibakterielle, bakteriostatiske og bakteriedræbende virkninger: bambusfiberprodukter har naturlige antibakterielle, bakteriostatiske og bakteriedræbende virkninger, fordi der er et unikt materiale i bambus, der kaldes "Zhukun", med naturlige antibakterielle, midd, lugt og insektresistente funktioner.

4. UV-modstand: ifølge testen fra Shanghai Institute of Physics, det kinesiske videnskabsakademi, er penetrationsgraden for bomuld 25%, og den for bambusfiber er mindre end 0,6% for 200-400nm UV. Dets UV-modstand er 41,7 gange bomuld.

Bamboo Bed Sheet Set


II. Vedligeholdelse og vask af bambusfiber

Vedligeholdelse: Før brug første gang, skylles det først med vand for at vaske den generelle massekvalitet og trykke og farve flydende farve. På denne måde vil den være dobbelt blød og falme ikke let ved fremtidig rengøring.

Vask: vask ved stuetemperatur, ikke gennemvædet i høj temperatur, tørrens eller vasket med vand. Efter vask skal du lægge det på et ventileret og mørkt sted til tørt, ikke udsat for solen, stryget ved lav temperatur, ikke tvunget til at trække. Hårdheden af ​​bambusfiber efter vandabsorption svækkes til 60-70% før vandabsorption. Træk ikke hårdt for at reducere levetiden.