Fordele ved bambusfiber Ⅱ

- Oct 11, 2019-

I dag hører vi ofte navnet på bambusfiber, når vi går ind for et sundt og miljøvenligt liv. Bambusfiber er i øjeblikket en meget populær slags stof. Der er mange slags produkter, såsom natur bambus dyne, bambus fiber håndklæder, bambus fiber badehåndklæder og endda bambus fiber sanitær håndklæder. Det kan siges, at bambusfiber involverer alle aspekter af livet. Dette papir vil fokusere på fordelene ved bambusfiber.

1. Naturlig skønhed

Det har den naturlige skønhed af bambus, naturlig anti-mide, anti-lugt, anti-insekt negative ion egenskaber.

2. Anti-ultraviolet stråling

Den ultraviolette penetrationsgrad for bambusfiber er 6 / 10.000, og den for bomuld er 25 / 10.000. Bambusfiberens ultraviolette modstand er 417 gange bomuldets.

3. Natural Health Care

Bambus er en skat overalt i kroppen. Bambus er længe knyttet til folks liv. Der er 24 artikler i Compendium of Materia Medica om forskellige medicinske virkninger og recept på bambus. Der er tusinder af folkemusikrecepter. Natur bambus dyne har bidraget til vores menneskers helbred.

4. Grøn miljøbeskyttelse

I dag spiller bambus en stadig mere fremtrædende rolle inden for miljøbeskyttelse, når den går ind for "at spare energi og beskytte miljøet". Bambus kan vokse op til 3 fod natten over, vokse og forny hurtigt og kan bruges bæredygtigt. I vid udstrækning kan det afhjælpe manglen på træ- og bomuldsressourcer. Tekstiler af bambusfiber er bionedbrydelige materialer, som kan nedbrydes fuldstændigt af mikroorganismer og sollys i jorden. Denne nedbrydningsproces medfører ingen miljøforurening.