Fordele ved bambusfiberⅠ

- Oct 11, 2019-

I dag hører vi ofte navnet på bambusfiber, når vi går ind for et sundt og miljøvenligt liv. Bambusfiber er i øjeblikket en meget populær slags stof. Der er mange slags produkter, såsom natur bambus dyne, bambus fiber håndklæder, bambus fiber badehåndklæder og endda bambus fiber sanitær håndklæder. Det kan siges, at bambusfiber involverer alle aspekter af livet. Dette papir vil fokusere på fordelene ved bambusfiber.

1. Blød og varm

Bambusfibertekstiler føles som "silke satin". Natur bambus dyne tekstiler har fin enhed finhed, glat håndtag: god hvidhed, lys farve; stærk sejhed og slidstyrke, unik elasticitet; stærk langsgående og tværgående styrke og stabilitet og ensartethed, god drapbarhed.

2. Hygroskopicitet og åndbarhed

Tværsnittet af bambusfiber er fyldt med store og små elliptiske porer, som kan absorbere og fordampe en stor mængde vand øjeblikkeligt. Vandoptagelsen af ​​bambusfiber er tre gange så meget som bomuld. Den høje hellighed af naturligt tværsnit gør bambusfibre, der er kendt som "åndbare" fibre af industrieksperter, og også kaldet "fiberdronning" bambusfibre, da deres fugtabsorption, fugtbestandighed og luftgennemtrængelighed er førstepladsen blandt de største tekstilfibre.

3. Varm vinter og kølig sommer

Natur bambus dyner bruges om sommeren og efteråret, hvilket får folk til at føle sig især kølig og åndbar. Om vinteren og foråret er de fluffy og behagelige og kan eliminere overskydende varme og fugt i kroppen uden ild og tørhed. Funktionen af ​​bambusfibertekstiler i varm vinter og kølig sommer er sammenlignelig med andre fibre.

4. Antibakteriel og bakteriostase

Mikroskopisk kan bakterier formere sig i store mængder i bomuld og træfibre, mens bakterier i bambusfiberprodukter dræbes mere end 75% efter 24 timer, hvilket ikke er tilgængeligt i andre tekstilmaterialer.