Fordele ved Silk Duvet

- Oct 25, 2019-

1. Komfort

Silke er sammensat af proteinfibre, som har fremragende biokompatibilitet med menneskekroppen og glat overflade. Dens friktionskoefficient for menneskekroppen er den laveste blandt alle slags fibre, kun 7,4%. Derfor, når vi bruger silkeduvet, plejer det og sikrer vores hver tomme hud med sin unikke bløde struktur, alt efter menneskekroppens kurve.

2. God hygroskopicitet og affugtning

Silkeproteinfiber er rig på mange hydrofile grupper såsom amidogruppe og aminogruppe. På grund af sin porøse natur er det let at diffundere vandmolekyler, så det kan absorbere eller fordele vand i luften og opretholde en bestemt mængde vand. Under normal temperatur kan det hjælpe huden med at holde en bestemt mængde vand og ikke for at gøre huden for tør; om sommeren kan det også hurtigt frigive sved og varme fra den menneskelige krop, hvilket får folk til at føle sig cool. På grund af denne egenskab er silkestoffer mere egnede til direkte kontakt med menneskelig hud. Derfor er silkeduvet især velegnet til sommeren.

3. Lydabsorption, støvabsorption og varmemodstand

Silkestof har et højt tomrumsforhold, så det har god lydabsorption og luftabsorption. Det kan også bruges til indvendig udsmykning, såsom silketæppe, vævtæppe, gardin osv. Dekorer rummet med silkedekorationer, ikke kun kan gøre rummet uplettede, men kan også holde rummet stille. Da silke har hygroskopiske og affugtningsegenskaber såvel som fugtopbevaring, inspirerende og porøse egenskaber, kan det også justere indetemperatur og fugtighed og absorbere skadelige gasser, støv og mikroorganismer.  

4. UV-modstand

Tryptophan og tyrosin i silkeprotein kan absorbere ultraviolette stråler, så silkeduvet har bedre anti-ultraviolet funktion. UV er meget skadelig for menneskets hud. Når silke absorberer ultraviolet lys, vil det naturligvis gennemgå kemiske ændringer, hvilket gør silkestoffer tilbøjelige til at gulne under solen.