Skønhedstips af silkepude

- Dec 09, 2019-

Har du nogensinde overvejet at bruge silke puder? Måske synes du, det er en luksus. Faktisk kan brug af silke puder give folk nogle praktiske fordele. Og til skønhedspleje vil have uventet hjælp.

silk pillow

Reducer ansigtets rynker

Når du sover på en pude lavet af bomuld eller andre materialer, finder du spor af søvn på dit ansigt, når du vågner op. Måske er det ligeglad med dig ... Når alt kommer til alt, forsvinder sovemærket efter et stykke tid. Men hvis det akkumuleres over en lang periode, er det let at forårsage ansigtsrynker. Overfladefriktion af silkepuder er dog lille, hvilket kan få ansigtets hud til at glide direkte over overfladen i stedet for at efterlade spor i ansigtet.

Når du bruger bomuldspude, vil mere eller mindre bomuld absorbere fugt og fedt i ansigtets hud, og du vil opdage, at huden vil være tør, uanset hvor seriøst den opretholdes i lang tid. Denne type problemer opstår ikke, hvis du skifter til silkepude, fordi absorptionen af ​​vand og olie af silke ikke er så stærk som bomuld.

Bomuldspude er let at absorbere fedt og fugt i ansigtets hud, nogle gange vil det også absorbere fugt og fedt i håret, hvilket vil få håret til at være manisk og manglende glans i det lange løb osv. Erstatte med en skinnende, blød og skinnende silkepude kan løse dette problem.

Reducer hårfraktur

Overfladen på bomuldspuden er ikke så glat som silkepuden. Det er let at have stærk friktion mellem håret og overfladen. I soveprocessen har det gnidet hele tiden. Derudover er den ydre kraft om dagen, solen og så videre let at forårsage hårbrud. Silkepuder giver en glattere overflade for at reducere risikoen for hårskader, hvilket igen reducerer forekomsten af ​​brud.

Reducer hårtab

Selvom årsagen til hårfald ikke er helt forårsaget af friktionen i søvntiden, bør det være et problem, som alle mennesker står overfor. Især for patienter, der sover længere eller er syge, er de nødt til at blive i sengen i lang tid. Langvarig friktion mellem bomuldspude og hår øger fænomenet hårfald.

Vækst i hårstil vedligeholdelsestid

Hvis du lige har strykt eller formet dit hår, og vil have, at det skal vare lidt længere, vil sove på en bomuldspude hjælpe dig med at bevare din form meget mere end en bomuldspude. Med mindre friktion er håret bedre i stand til at holde sig i form, når det rejser sig snarere end at blive sammenfiltret af friktion.