Kan dynebadet i solen

- Sep 19, 2019-

Bomulds dynen, som vi tidligere har brugt, for at få den til at opretholde fluffiness og god varmekonservering, læg i solen direkte bask i senere prøve korrekt indsamling, så bomuld quilt kan også stadig være så nyt som før. Men kan en dyne bask i solen? Dette burde være et problem, som alle sammenligner forvirrende! Så lad os tage et kig på dynens egenskaber og derefter analysere, om dynen kan udsættes for sollys.

duvet drying

Karakteristika ved dyne

For det første skal du forstå, hvad der er en dyne, og hvad karakteristika ved dynen, som for os at analysere, om dynen kan bask, også er grundlaget for udsøgt. Faktisk er dynen at gås, ænder maven del af fjederen som en fylde dynen. Fyldstoffet er en animalsk proteinfiber. Blød varm, fugtabsorberende afvigelse. Disse er dyne unikke fordele.

silk duvet

Dynen kan sole sig i solen

Om dynen sunning? Det punkt, som alle sammen ønsker at gøre klart, er dyne er ok bask i, fordi når vi bruges i lang tid eller er i skiftesæson, når vi modtager, for at være i stand til at bevare fluffiness af dyne og behagelig karakter, dyne er ok, at der er luft.

Den rigtige måde at tørre på

Du er nødt til at være opmærksom på, at punktet er korrekt at forstå dynetørringsmetoden. Ligesom uldtæppet kan duvet ikke solbes direkte. Det er bedst at placere dynen på et køligt og ventileret sted at lufte i cirka en time. Dette vil ikke skade dynens kvalitet, men det vil også genoprette fluffinessen.

duvet

Resultatet af forkert tørring

Med hensyn til tørring af dun dyner, hvis metoden er rigtig, vil det ikke skade de dun dyner. Men hvis vi ikke tørrer ordentligt, er det let at beskadige dynens varme. Og fjer efter lang tid med soleksponering vil være særlig let at brænde, denne gang får dynen også en dårlig smag, og dens varme vil miste stærkt.