Kan dynen komprimeres og opbevares i en opbevaringspose

- Sep 11, 2019-

Dynen kan komprimeres og kan også opbevares i en opbevaringspose. Det anbefales dog ikke at komprimere og opbevare i lang tid, og det er ikke let at gendanne elasticiteten.

Fordi bunken i dynen er en sfærisk fiber, er dens bulkiness den bedste, fordi en stor mængde stille luft opbevares inde, hvilket er en dårlig varmeleder, men fiberens styrke er ikke god, og det er let at pause. Hvis der anvendes vakuumkomprimering, er det let at beskadige fiberen, hvilket resulterer i tab af quiltmotstandskraft og dårlig fluffiness. Selvom den vil være fluffy, når den er taget ud, falder den meget og vil ikke være så behagelig at bruge som før.

Duvet

Udvidet information:

Fyldningen af dynen er hovedsageligt nede, og den nedad er maven på gåsen og ænderne, og fnug i aloe blomsten kaldes en fjer. Fordi dun er en animalsk proteinfiber, har den højere varmekonservering end bomuld (vegetabilsk cellulose), og den kugleformede kuglefiber er tæt dækket med tusinder af trekantede fine porer, som kan krympe og udvide med temperaturændring og producere temperaturreguleringsfunktion. Det absorberer den varme luft, der strømmer fra den menneskelige krop, og isolerer indtrængen af kold luft udefra.