Sammenligningsanalyse af silketæppe, dun-dyner og bomuldstæppe

- Mar 02, 2020-

Silken her er 100% silke, ikke silke. Selvom silke også er silke, er fiberen tykkere og kortere end silke. Det er blødt, varmt og har en kortere levetid end silke. Nu er der virksomheder, der fremstiller ringere silke, så vi er nødt til at polere vores øjne. Duvet er en hvid fløjl med mere end 90% indhold.
1. Opbevaring af varme (under samme vægt, ekskl. Dynebetræk, temperaturen er 0-5 grader om vinteren):
Nede, silke og quilt
Der er titusinder af små trekantede porer på den kugleformede nedfibre, som har funktionen til at regulere temperaturen og sikre luften blokerer. En seng med voksne er ca. 2-3 Jin i vægt.
Silke er en lang silke med en hul sektion. En seng af silketæppe er lavet af snesevis af lommer af silke. Det vil være fluffy og varmt. En seng med voksent dyne vejer ca. 4-5 Jin.
Dynen er kort garn, så den har brug for en vis densitet for at holde varmen. En voksen dyne vejer ca. 8-10 Jin.
Vægten af dynen har en stor effekt på kroppen, især når vi sover i mere end en tredjedel af vores liv. Det bedste valg for dem med hjerte-kar-sygdomme er at bruge en blød dyne for at reducere følelsen af tryk.
2. Lugt (lugtkomfort, refererer til det nyindkøbte dyne): quilt> silke> dun
Quilt er en slags plantefiber, der har den mindste og mere behagelige smag.
Silketæppet er det silke, som baby-silkeormene spytter ud. Det er hvidt og gult. Den nyligt trukkede silketæppe får smagen af morbærblade og også smagen af syre. Det kan grundlæggende fjernes efter 2-3 dages tørring på et ventileret sted. Silke må aldrig udsættes for direkte sollys, fordi det er lavet af animalsk protein, som vil blive oxideret, hvilket reducerer levetiden.
Den nye dyne har ikke meget at sige om dens smag. Det skal tørres.
3. Blød komfort (hudberøring): Silke> ned> quilt
Silke er en lang silke, meget blød. Generelt vil silketæppet føles bølget, når det ryster. Dynetækslet er lavet af bomuld, som er meget tæt på kroppen, især ved skulderen. På grund af sin lette vægt er dynen mere behagelig end bomuld. Dog dynen har højere krav til dynebetræk. For at forhindre dun vil belægningen være belagt, eller antallet af dynebetræk er meget tæt. Derudover er dynen i sig fluffy, så den er ikke tæt på kroppen og lækker luft. Dyner er tungere og lækker.
4. Hygroskopicitet (absorberende vand fra den menneskelige krop): Silke> bomuld> dun
Silkefiber er et animalsk protein med 1/3 hul lag og fremragende fugtabsorption.
Den hygroskopiske egenskab ved bomuldsfibre er også meget god, hvilket er relativt hydrofilt
Fjedervævet er meget varmt, så nogle gange føles det svedt, når det er dækket. Det skyldes, at fjerens fugtoptagelse er for dårlig, og den er lufttæt. Forfatningen, der let sved, kan sammenligne bekymring.
5. Fugt fjernelse (fugtighedsemissionshastighed): Silke> ned> bomuld
Silken er også meget god til fjernelse af fugtighed, fordi silkefiberens tværsnit er uregelmæssig trekant, så generelt lægger dynen fugt ud (hvor temperaturen er lav) efter at have absorberet fugt fra din krop. Problemet med at dække silke dynen til en vinter er ikke stort, og den bedste vedligeholdelse er regelmæssig ventilation.
Den anden grund til dun er, at bomullen er så dårlig til fugtfjernelse.
Bomuldsfiber bør vi alle vide, bomuldstøj, håndklæder er meget absorberende, hydrofile, så det er ikke godt at dræne. Generelt er den bedste vedligeholdelse af dyner, at de udsættes for solen udenfor om vinteren ~ ~
6. Sundhedsvæsen (hygiejne, skønhed og ro): silke, bomuld og dun
Mulberry silke er anerkendt som den mest miljøvenlige råvare i verden. Mulberry træer kan ikke behandles med pesticider (babyen dør efter at have været behandlet med pesticider). Derfor er silke et rent naturligt animalsk protein. Silke indeholder mange slags aminosyrer, der er nødvendige for menneskekroppen. Det har funktionerne vindtæt, affugtning, beroligende og nærende. Derfor er dækning af silketæppe lig med sundhedsvæsenet. Ydermere har silketæppet funktionerne af anti-mide, anti-bakteriel og anti-allergi. Strukturen af silke ligger tæt på den menneskelige hud med 87%, så silketæppet har bedre hudaffinitet.
Bomuld er en slags plantefibre, der har meget lidt stimulering af menneskekroppen, så det er velegnet til fremstilling af tæt tøj.
Duvet har allergisk forfatning, for ikke allergisk eller meget god, let vægt og kan lette nerver og lade folk hurtigt gå i dvale.