Dekorationsevner her

- Feb 13, 2020-

1. Hold dit hjem rent
Rotet vil altid give folk en ubehagelig følelse. En bunke tøj, en bunke med rodede aviser og tilfældigt placerede smykker vil medføre visuelle hindringer, så hvis du ønsker at opbygge et harmonisk og roligt hjemmeareal, skal du starte med rengøring.
2. Sæt husholdningsartiklerne i orden
Dette er også en vigtig del af den generelle rengøring, den organiske klassificering af husholdningsartikler. Ting af samme ejendom sættes i det samme skab. Dette kan ikke kun gøre dit hjem mere organiseret, men også spare dig for meget tid til at finde ting.
3. Konsulter en professionel
Hvis dit hjem er en rigtig hovedpine, og du ikke ved, hvordan du transformerer den, er det et godt valg at konsultere en professionel. I henhold til dine behov vil designeren udarbejde en tilfredsstillende transformationsplan, der giver dig en lys fremtid.
4. Hold gulvet rent
Ligesom at holde huset rent, er gulvet og trappen lige så vigtigt. Lad ikke støv og diverse vises på dem. Ved, at intet støv er den første betingelse for at konstruere et behageligt rum.
5. Vær opmærksom på tekstur og tekstur
Føj nogle teksturelementer til dit hjem, såsom keramiske genstande med fremragende tekstur, linned eller bomuld og linnestoffer, som kan virke enkle, men de kan bestemt tilføje en masse farve i hjemmemiljøet.
6. Omfattende fem elementer
For at gøre dit hjem virkelig tæt på naturen er de følgende fem elementer essentielle. De er: vand (fiskebeholder eller blomster), jord (sten eller planter), ild (lys eller pejs), metal (møbler eller værktøj), træ (møbler eller ornamenter).
7. Ornamenter skal være få, men fine
Til hjemmepynt skal du prøve ikke at være for meget, ellers giver det folk en blændende følelse, men det er nødvendigt at placere nogle meningsfulde genstande, som kan forbedre rumets menneskelige følelser i en vis grad.
8. Passende stigning i naturlig smag
Har du bemærket, at nogle butikker med elegant temperament altid har deres egen unikke lugt, og hjemmemiljøet er det samme. Hvis du lægger noget duft korrekt, giver det en anden varm atmosfære i rummet. Hvis det er blomster, vil det naturligvis være bedre.
9. Hold belysningen så blød som muligt
Vi må lære at værdsætte det naturlige lys, der kan give forskellige kunstneriske effekter på rummet. Eller lejlighedsvis bruge stearinlys til at skabe en romantisk atmosfære i rummet.
10. Opret et notesblok
Hvis det er muligt at oprette en notesbog derhjemme, kan den være fysisk eller elektronisk. Lad det minde dig om, hvad du skal gøre i dette øjeblik, gøre livet så organiseret som muligt, arbejde ordentligt, ånde ordentligt og gendanne livskvaliteten.