Forskellige typer af puder

- Jun 10, 2019-

Kemisk fiberpude: billig men ikke praktisk

Dette er en slags pude lavet af almindelig syntetisk fiber. Fordi det kemiske fibermateriale ikke er åndbart, er det let at deformere og danne en blok efter lang tid, og den mangler elasticitet, og puden er i en tilstand af ujævnhed. Derfor anbefales det, at du ikke vælger denne billige, men ikke praktisk pude, når du køber puder.

Nedpude: nem at bruge, men ubelejligt at rengøre

Down har fremragende blødhed, varme bevarelse og elasticitet. Det er ikke kun lys i tekstur, men også god i form. Derudover har den rig fugtabsorption og fugtabsorption, så det har ikke en indelukket følelse, når den bruges. Den gode dunpude har god bulkiness og vil ikke blive deformeret på grund af brugen af lang tid. Det har fordelene ved let vægt, åndbarhed og ingen sultrig varme. Det er dog ikke let at rengøre, og nogle mennesker er allergiske over for ned. Andelen af ned og fjer vil påvirke blødheden og hårdheden af puden. Derfor kan du vælge typen i henhold til puden. Hvis du kan lide at sove lidt, anbefales det at købe 2 bløde og hårde puder. Sæt en hårdere pude under for den mest komfortable sovevinkel.

Boghvedepude: der er en grund

Pude kerne er lavet af boghvede shell, som er en traditionel folkemusik pude. Pudekernen er lavet af økonomisk og overkommelig boghvedeafskallet, mungbønnehud, hirse, silkeorm og andre fyldstoffer, som vil spille en rolle i forebyggelsen af cervikal spondylose. Hvilken slags pude er god, boghvede skalen er let i vægt, har en hård og ikke-breakable rhombic struktur, og pude kernen kan ændre form med hovedets bevægelse, og det er varmt om vinteren og køligt om sommeren, og har den virkning at rydde varme og bål. Men ulempen er, at den ikke er egnet til rengøring. Det er bedst at tørre i solen regelmæssigt.

Latex pude: ud over prisen er god

Den naturlige eg bliver raffineret fra saften og derefter skummet ved høj temperatur. Tekstur er blød og behagelig, elasticiteten er god, og deformationen er ikke let. Derfor er støttekraften til den humane livmoderhvirvel forbedret forholdsvis. Latex pudeoverflade har mere end 3.000 porer, der ligner svampekage. Materialet er kendetegnet ved god antibakteriel egenskab, lang levetid, ikke let at deformere, stærk støtte, nem at rengøre mv. Men prisen er forholdsvis dyr. Natur latex er lavet af egetræsmælk. Det indeholder ikke smittefarlige stoffer. Det er mildt og hudvenligt. Den unikke duft kan katalysere menneskelige søvnfaktorer. Det er et af de mest naturlige søvnmaterialer. Hvilken slags pude er god, jeg tror, at latexpuden er den mest egnede, det vil sige prisen er lidt dyr.

Hukommelsespude: Den mest komfortable pude

Hukommelseskuffen er lavet af højdensitets, stødabsorberende og åndbar hukommelsesteknologi bomuld, som fuldt ud kan mærke kroppens vægt og temperaturegenskaber. Det kan simulere menneskets form ved temperaturføling og kan fuldt ud understøtte alle dele, så brugerne kan nyde det. Intet pres og komfort. Unik temperaturfølerende effekt, behagelig blød berøring og jævn og komplet støtte, så du kan slappe af i hovedet under søvn, uanset om du sover eller sover sidelæns, kan du opretholde den mest naturlige hovedposition og undgå stiv nakke eller nakke og skuldre. Problemet med muskel træthed og ømhed. Hukommelse er mere befordrende for sundhedsvæsenet i den cervicale rygsøjle.

Cassia Health Pillow: Effekten ser på dig selv

Til ekstern brug er puden lavet af cassia, og puden er pakket i en pude. Cassia er lidt kold, med en let duft af græs, og det lugter om at sove i græsset. Frøene er hårde og kan massere akupunkturpunkterne på hoved og nakke. Derfor har det en hjælpende virkning på hovedpine, svimmelhed, søvnløshed, cerebral arteriosklerose og cervikal spondylose forårsaget af lever yang. Hvilken slags pude er god, Cassia naturlig fysioterapi bruger mere og er meget udbredt inden for blodtryksreduktion, afføringsmiddel, vægttab og så videre.