Ved du hvordan man vælger en dyne?

- Feb 24, 2020-

Gåsedunens varmeholdende virkning er bedre end uld og bomuld
Fra et andet synspunkt vil gæsterne, når de laver bomuldsdude, bede om en dyne med 5-8 Jin bomuld, inklusive klud, der er tæt på 10 Jin og trykke på en 10 Jin ting hver dag. Synes du ikke, det er lidt tungt? Desuden dækker nogle stadig to dyner. Men det er ikke det samme for dig at bruge dynen. Generelt om vinteren er mængden af dyne ca. 3 jin, og kluden er ca. 5 jin. På et øjeblik er det halvt mindre. Cyklen bliver en motorcykel.
Der er mange nedproducerende områder, såsom Lu'an i Anhui-provinsen, Xiaoshan i Zhejiang-provinsen og et sted i nordøst. Nogle mennesker siger, at det nordøstlige er det varmeste, fordi det er det koldeste her. Hvis du tænker over det, kan du ikke finde en grund til at tilbagevise det. Men selv på det samme sted, hvor der er oprindelse, er der gode forskelle. Neden på gåsen er generelt mindre end 10%. Så mange hår kan ikke spildes, så der er gode forskelle. Uanset hvor godt oprindelsesstedet er, er det nytteløst at give dig dele.
De fleste af fjerene på gåsen er fjerstykker. De større bruges til at lave badminton. Hvad med de mindre? Så er der ringere ned. Den ned, vi virkelig bruger, er den tredje linje. Der er et specielt udtryk kaldet indhold, hvilket betyder andelen af ned. F.eks. Kaldes jo bedre nede på markedet 95 nede, hvilket betyder, at andelen af dun er 95%, og de resterende 5% er fjerstykker, fjer silke og så videre.
Men 95 ned er også meget anderledes. Hvis du ser nøje på den tredje linje, vil du opdage, at størrelsen på dun også er anderledes. Det er indlysende, at jo større dunen er, jo bedre er Downs varme holdelinie. Hovedprincippet for varm opbevaring er at se mængden af fast luft, det vil sige, jo mere fluffy dunen er, jo varmere er den. Så der er et indeks kaldet fluffy.
1. Begrænsningsniveau (- 50 ° til - 20 °)
Puffiness er omkring 800. Hvis du vil klatre på sne bjerget, gå til nord- og sydpolen for at se auroraen, det burde være det bedste valg
2. Ekstremt koldt niveau (- 30 ° til - 15 °):
Denne form for generel puffiness er 700-800
Den mest almindelige kvalitet er 600-700 fluffy gåsedun, 180-250g kvalitet fuld dun, hvilket også er graden af dunklæder, som vi bærer flere mennesker hver dag.
3. normalt niveau (mellem -20 ° og -5 °):
Dette er det mest almindelige. Der er trods alt få kolde steder. Jeg må være hjemme og se en film for at banke et melonfrø. Hvad er der galt? Jeg er nødt til at klatre op i snebjerget. Det er ikke noget, vi kan opleve.
Men da jeg slentre på et specielt marked, fandt jeg ud af, at der ikke var mange mennesker, der brugte denne indikator, de fleste af dem kiggede direkte på størrelsen og kvaliteten på den.
Disse ned priser fra lav til høj, forskellen er også meget indlysende, video 1 ned blomst lille, hår brudt. Neden i video 4 er stor, ren og fri for støv og diverse hår. Dette er en lys hvid god dun. Men disse sælges alle med 95 plys, så kvalitetsforskellen er ikke en smule. Down retail sælges af Jin fra 200 til 600, afhængigt af personlige behov.
Disse er alle gåsedun. Nogle af dem er ænderne på markedet. Prisen vil være billigere, men der er en grund til, at de er billigere. Blomsten af gåsedun er større og fyldigere. Bøjningsgraden er bedre, og modstandsdygtigheden er stærkere. Der er ingen lugt af gåsedun, men der er ænder nede. Ænder er altetende, og gæs er planteetere.
Derudover er duvet stof også meget vigtigt. Kvaliteten af stoffet på markedet er ujævn. Der er snesevis af kemiske fiberstoffer, og nogle er bedre. Generelt er det tæt på kroppen bedre at bruge al bomuld. Desuden er dynen forskellig fra bomuldsduen. Det er let at bore hår. Hvis du sparer penge og køber billigt stof, græder du senere.
Stoffet er generelt lavet af speciel anti-fjeder klud. Det er bedre at bruge bomuld, 40 trådantal, 80 trådantal. Der er også en slags stof kaldet gongsatin. Stoffets struktur er god. Det er dyrere end det almindelige bomuldsstof. Hvis du vil købe en til hjemmebrug, er omkostningen til stoffet omkring 200, og den lidt bedre en er mere end 300.