Duvet Og Silke Quilt, Hvilket er bedre?

- Sep 02, 2018-

Duvet og silke quilt, hvilket er bedre?


Jeg ved ikke, hvordan man køber det for første gang. Venligst anbefale mig nogle online-butikker.
Silke quilt, silke er ren naturlig, miljøvenlig, bedre til hud og krop. Og det er meget let og behøver ikke at være dækket af et tæppe eller dyne som en dyne, og der er ingen strimler.

Uanset om det er en dyne eller silke, er det at se effekten, materialet er kun den ene side. Dynetækslet bruges trods alt, og det tyndere materiale kan ikke opnå varmeeffekten er ikke acceptabelt.
Bortset fra varmen af præstation, kun om nærheden af fiber og kroppen, er silke utvivlsomt den mest egnede fyldning til menneskekroppen. Fordi silke er ren animalsk proteinfibre, svarer den til menneskelig hud 87%; så det siges, at der ikke er nogen allergisk, kløende og visse hudfarverende effekt.
01
Hvorfor er det bedre at bruge silke dyner om vinteren?
Fordi der er opvarmning i nord om vinteren, er indendørstemperaturen blevet opretholdt på mere end 20 grader. Varmebehovet for dynen er ikke højt i syd; og i nord om vinteren er der en egenskab, at den er tør og har stor statisk elektricitet, hvilket påvirker sovekomforten.
Silke er en animalsk protein fiber, og der er ingen statisk elektricitet (alle kender faren for statisk elektricitet, jeg vil ikke tale om det her). Samtidig er mere end 38% af silkefiberen hult, som har en god fugtabsorption og fugtighedsvirkning, så det er mere vådt og behageligt end den generelle kemiske fiber, og silken er mere egnet i et tørt miljø.
02
Hvorfor er vinteren mere egnet til dyner?
Om vinteren har syd været i et koldt miljø, og der er ingen opvarmning, hvilket gør sydligere koldere. Derfor er det meget ubehageligt for nordmændene at gå mod syd til vinteren. Så vinteren i syd er mere krævende for dynen.
Ned er verdens varmeste materiale. Den unikke sfæriske fiberstruktur gør quiltet den største mængde af stille luft, som effektivt kan isolere den kolde luft og opnå varme. På samme tid har overfladen af nedet fedt, som kan spille en rolle i vandafvisende, så der ikke findes fugt i dynen, så syd er mere egnet til dyner.