Fem karakteristika af silke

- Oct 09, 2019-

1, komfortable

Silke er sammensat af proteinfibre, som har god biokompatibilitet med menneskekroppen og glat overflade. Friktionskoefficienten for alle slags fibre, der stimuleres af den menneskelige krop, er den laveste, kun 7,4%. Derfor, når vores delikate hud og silke ønsker at mødes, vil der være en unik blød i henhold til kurven i den menneskelige krop, så sikker og hensyntagen hver tomme af vores hud.

2, Hygroskopicitet

De hydrofile grupper såsom amino (-CHNH) antal fibrin og amino (-NH2) af beriget silke kan absorbere fugt eller vandforsyning i luft og holde lidt vand på grund af dets porøse natur og lette vandfordeling. Ved normale temperaturer kan det hjælpe huden med at opretholde en vis mængde fugtighed, ikke at gøre huden for tør, sommertøj, men også sved og hæmme den hurtige frigivelse af varme i kroppen, hvilket får folk til at føle sig meget kølig. Det er denne ydelse, der er mere velegnet til direkte kontakt med menneskelig hud, så vi kan bruge den som tøj, ikke kun smuk, men også behagelig. Silke er ikke kun en bedre varmeafledningsevne, men også en god isolering. Det er isoleret af dets porøse strukturfibre. I silke er der mange meget fine fibre. Derfor er 38% fast silke faktisk udseende. Der er et stort mellemrum mellem dem, der forhindrer varmefordelingen af luft og får silke til at have god varmeisolering.

silk

3 、 Varmebestandig, lydabsorberende, støvtæt

Silkestoffer har stor porøsitet og god lydabsorption, hvorfor ud over produktion af tøj, men også til dekoration som silketæppe, vævtæpper, gardiner, tapet og andre dekorative silke rumindstillinger ikke kun kan reducere støvet fra huset, men også opretholde sit stille rum. Da silke har hygroskopicitet, affugtning og fugtbestandighed, luftabsorptionsmodstand og porøsitet, kan den justere temperaturen, men kan også absorbere skadelige gasser, støv og mikroorganismer. Derudover er han også en relativt varmebestandig fiber. Det opvarmes til 100 grader og er kun 5-8% skrøbeligt, fire til fem gange så højt som rayonvarmen. Silkens brændstemperatur er 300 400 C. Det er en slags flammehæmmende fiber. Silkens syntetiske temperatur er 200 2600C, som er letantændelig og smelter let. Derfor, som råmateriale til indvendig udsmykning, kan silkefibre ikke kun spille en lydisolering, støvtæt, termisk virkning og egenskaber for brandhæmmer.

4 、 Ultraviolet modstand

Tryptophan og tyrosin i silkeprotein kan absorbere ultraviolette stråler, og silke har god ultraviolet resistens. Ultraviolet stråling er meget skadelig for menneskers hud. Naturligvis absorberer silke ultraviolet lys, der ændrer sig kemisk. Derfor har sil en tendens til at blive gul under solens bestråling.

5 、 Fremragende egenskaber ved farvestoffer

Silkestoffer har fremragende farveegenskaber. De kan farves med sure, neutrale, direkte, reaktive, kationiske, reducerende, opløselige reducerende og uopløselige azofarvestoffer. Men det er let at blive beskadiget i alkalisk medium, så sure farvestoffer bruges generelt som de vigtigste hjælpestoffer, neutrale, direkte og reaktive farvestoffer.