Funktioner Af Bambus Fiber Quilt

- Nov 05, 2019-

Antibakteriel og antibakteriel

Under mikroskopet kan det samme antal bakterier reproducere sig i stort antal i bomuld og træfiberprodukter, mens bakterierne på bambusfiberprodukter dræbes ca. 75% efter 24 timer.

Super sundhedspleje

Bambusfiber indeholder en række essentielle aminosyrer til menneskekroppen, som har en unik sundhedsfunktion for huden; bambusfiber, bambustæthed og pektin har funktionerne som fugtighedshud og anti-træthed; bambusfiber har ikke gratis afgift, antistatisk og kløende. produkter af bambusfiber er bløde og hudvenlige, kan forbedre mikrocirkulation og blodgennemstrømning af menneskekroppen, aktivere vævsceller, effektivt regulere nervesystemet, bagud meridianer og sikkerhedsstillelse.

bamboo-filled-comforter

Fugtabsorption og frigivelse af fugt

Den porøse struktur af bambusfiber har gode fugtabsorptions- og affugtningsfunktioner, så de automatisk justerer fugtighedsbalancen i menneskekroppen.

Deodoriseringsadsorption

Mikroporestrukturen af ​​bambusfiber kan stærkt absorbere den dårlige kropslugt, såsom sved og kropslugt, hvilket kan eliminere skadelige bakterier efter adsorption for at opnå effekten af ​​at fjerne den særlige lugt.

Blød og behagelig

Bambusfiberteppet er fluffy og let, glat og delikat, blødt og let. Når der bruges bambusfibertejer om sommeren, vil den menneskelige krop føles kølig og uforlignelig. Om vinteren og foråret er det ikke kun fluffy og varm, men kan også eliminere den overskydende varme og vand i kroppen. Funktionen af ​​varm om vinteren og kølig om sommeren kan sammenlignes med andre fibre.