Hotel sengetøj Hvordan man gør for at gøre fugtsikre foranstaltninger?

- Jun 20, 2018-

Hotel sengetøj Hvordan man gør for at gøre fugt-sikre foranstaltninger?

Hotel sengetøj er kunden til hotellet direkte kontakte brugen af sengens produkter, påvirker søvnkvaliteten og brugen af kundernes oplevelse, mere opmærksomhed på hotellets kundeservice og evaluering, hvis sengetøjene berører mere fugtig situation vil give gæster ikke bløde mere tyk fugtig følelse, seriøse ord vil også bringe gæsterne fysisk ubehag, det vil også skade levetiden for hotellets strøelse.

Så hvordan man gør for effektivt at forhindre hotel strøelse våd det? Den første er at holde hotellets rum tørt. I rummet kan man bruge kalksten, kul eller fugtabsorberende kasse, affugtningspose til at absorbere tidevandet med en kludpose til at sætte i hvert hjørne af interiøret, så luften holder op med at tørre, bruger en periode og derefter udskiftes de nye tørre materialer, der anvendes. Især regnvejr at lave et godt stykke arbejde i værelset tørring.

For at give plads til ventilation, tid til at forstå præcis, er middag det bedste åbne vinduesventilationstid. Andet, regelmæssigt tørring hotel sengetøj. Sengetøj efter kontinuerlig brug i en periode, ifølge sengetøj og fyldstofens egenskaber i solen eller ventileret stedtørring. Efter regntiden skal være opmærksom på fugtigheden af sengetøj, i solen tørring kan gøre sengetøj sterilisering og tørring, kan også gøre sengetøj blød og fluffy.