Hotel sengetøj til matten hvordan man fjerner mider

- Jun 20, 2018-

Hotel sengetøj til matten hvordan man fjerner mider

Sommeren ankom, mange familier er klar til at matte på måtten, men længe længe måtten er meget beskidt, og der er mider, hvordan man gør det, nogle siger at skrubbe med kogende vand og derefter sætte sig til solens eksponering, denne metode er god, men for nylig er regntiden, simpelthen se solen, der er bekymret for de dårlige mange mennesker, husk aldrig,

Nedenfor lader hotellet strøelse selskab for os at fortælle det lille trick af måtten for at fjerne mider. Først sætte måtten og derefter bruge et elektrisk jern på det våde håndklæde på frem og tilbage strygemåtte. Hold venligst våde håndklæder i hver del af den kontinuerlige strygning i lang tid, så du kan bruge høj temperatur damp til at dræbe mider , men også løse måtten svært at sætte i varmt vand nedsænkning problem. Mites den mest passende overlevelsestemperatur 17 ℃ ~ 30 ℃, når temperaturen er højere end 55 ℃, mere end 10 minutter, kan mider ikke overleve.

Man skal huske på, at håndklædet også kan absorbere og fjerne kroppen af kvaler, æg, afføring, så i strygningen skal man også vaske flere gange. Er det ikke alle, der har det godt med denne tilgang? Lad være med at vaske måtten uden sol, behøver kun et strygejern og et vådt håndklæde på det gode, virkelig meget bekvemt, nøglen er så klare kvaler, beskytter vores krop. Hvis brugen af svedtendensprocessen skal bruges, skal du også trykke på den ovenfor beskrevne metode for at fjerne mider en gang, fordi miderne er fugtige, det vil formere sig, så for vores helbred er vi stadig hårdtarbejdende lidt, en uge for at fjerne mider en af de bedste.