Hotel sengetøj Hvorfor vælge ren bomuld?

- Jun 20, 2018-

Hotel sengetøj Hvorfor vælge ren bomuld?

Ved omtale af køb af hotel sengetøj eller levende tøj vil du lede efter rene bomuldsprodukter, ikke rent bomulds tekstil vil ikke gå til køb, de fleste mennesker kender kun fordelene ved ren bomuld til den bløde sugevægt, køb af ren bomuld hotel sengetøj nyder hvad er det? Hotel sengetøj udvalg af ren bomuld er fordelen ved hygroskopicitet.

Bomuldsfibre I den normale situation kan man absorbere det omgivende vand, så folk føler sig bløde i kontakt, samtidig med at omgivelsestemperaturen stiger, kan bomuldsfibre vand inddampes for at opnå en balance i staten. Hotel sengetøj udvalg af bomuld er varmebestandighed og varmeisolering fordele. Bomuld Tekstiler under 110 ℃ vil kun forårsage vandfordampning uden skader på fiberen, i vask og trykning og farvning uden virkning.

Den termiske ledningsevne af bomuldsfibre er meget lav, porøs elasticitet og relativt høj kan akkumulere meget luft, så har en meget god varme- og holdbarhedsisoleringsevne. Hotel sengetøj til at vælge fordelene ved ren bomuld alkalisk resistens. I alkalisk opløsning er fiberen ikke ødelagt, vask efter forurening har en god desinfektion desinfektion, farvning behandling er mere bekvemt at blive behandlet til mange nye sorter.