Hvordan opbevares silken? Hvad skal jeg være opmærksom på?

- Sep 16, 2019-

Opbevaringsmetoder og forholdsregler:

1. Før tørring skal det lufttørres og tørres, indtil dynen placeres i kulden.

2. Opbevaringsmiljøet skal være rent og undgå støv;

3. Anbring det på et køligt, ventileret sted for at undgå fugt. Læg ikke den i en plastikpose for at forhindre langsigtet tilstopning af fugtighed og reducere silke kvalitet.

4. Undgå høj temperatur og stærkt lys, ellers forårsager det, at silken bliver sprød og let at bryde og mister den perleformede glans;

5. Undgå kraftigt tryk for ikke at påvirke rebound og bulkiness af silke quilt;

6. Tilsæt ikke kemikalier som møllekugler, deodoranter, pesticider osv.

detaljer som følger:

Opbevaring: Silke skal opbevares på et ventileret og tørt sted. Det bør ikke udsættes for tungt tryk i lang tid under opbevaring for at undgå uheldige virkninger på silketrækets løshed. (Anbring ikke silkedeppet og møllekuglen. Selve silken har funktionerne til at forebygge insekter, forebygge mider og forhindre mugg. Mølkugler vil denaturere silkeproteinet og forkorte levetiden på silkedvinen.)

Tørring: For at sikre hygiejnen for silketæppet og den langvarige komfort, skal silken luftes regelmæssigt og skal udføres under brisen og det naturlige miljø, der ikke er søndag. Tørretiden er generelt 4-5 timer.

Vask: Silke må ikke vaskes, og traditionel rengøring af silke kan kun vaske dynen. Når stoffet er let forurenet, kan det børstes med en lille mængde vand og langsomt stryges med en lavtemperaturklud.