Hvor længe kan silke bruges?

- Sep 16, 2019-

Generelt kan silke bruges i mere end 20 år.

Silketæppe, også kendt som "silketæppe", henviser til strøelse af sengetype, der indeholder mere end 50% morbærsilke (tussah-silke) som fyldstof. I henhold til typen af fyldstof kaldes hundrede procent ren silke "ren silkedæppe". .

Under denne standard kaldes over 50% "hybrid". I henhold til de forskellige behandlingsmetoder kan den opdeles i "manuel" (håndtegnet bomuld, håndstrippet bomuld) og "mekanisme". I henhold til råmaterialekilden kan det opdeles i "mulberry silk" og "silk silk".

Generelt kan silke bruges i mere end 20 år, men på det tidspunkt bliver silken ved en fejltagelse vedligeholdt af brugeren under brug, eller fordi silkegummiet indeholdt i silken gradvist blødgøres, når temperaturen når 39 grader eller højere, og andre silke vil blive brugt. Selvklæbende til hinanden, når temperaturen falder, bliver silken, der klæber sammen, en hård blok (knude), og når den sover, vil den føles akavet. På dette tidspunkt bliver silken hærdet, ikke fluffy eller varm, ligesom vi brugte før. Den gamle dyne er den samme, denne gang kan vi renovere silken. Den renoverede silke kan gendannes til den oprindelige fluffy tilstand.