Hvor ofte ændrer du dine puder?

- Jan 17, 2020-

Generelt ved vi kun, at den daglige firedelt dragter og pudestykker skal skiftes og vaskes regelmæssigt. Den anbefalede tid er cirka to uger, men hvor ofte vasker og skifter du puder? Jeg tror, ​​at mange mennesker ikke har noget koncept. Som svar på dette spørgsmål gav en autoritativ læge og ekspert svaret. Han foreslog, at puderne skulle være så gode som muligt og behagelige og dyre. For at være sunde skal de udskiftes efter 6 måneder. Fordi puden er blevet brugt i lang tid, vil spyt, sved og støv og skæl på hovedet sive ind i kernen i puden, der vil avle støvmider og bakterier. I alvorlige tilfælde vil det forårsage allergiske sygdomme. Desuden skal du ikke skifte pude i lang tid. Puden bliver deformeret, eller kernefyldstoffet agglomererer, og puden passer ikke til nakken og nakken, hvilket forårsager cervikalsmerter. Så hvad enten det drejer sig om en pude eller et pudebånd, anbefales det at lære at regelmæssigt tørre, vaske og skifte regelmæssigt for at give ansigtet et rent og behageligt sovemiljø. Så lad os popularisere det i dag. Hvad er standarderne for at skifte vask af puder lavet af forskellige materialer?

1. Billigt kemisk fiberpudemateriale med kemisk fiberpude er ikke åndbar, det er let at mangle elasticitet efter langvarig brug, deformeret og agglomereret, og det er et af de mest modtagelige materialer til bakteriemider. Det anbefales at udskifte det hver 3. måned og rengøre det hver halve måned. Vaskemetode: Det anbefales at baske en gang hver halve måned. Når du er snavset, kan du bruge en vaskemaskine til at vaske i lav hastighed. For at undgå at rive fiberen, bør vaske- og dehydreringstiden ikke overstige 5 minutter. 2. Urtepude Urtepude hjælper med at berolige nerverne, får folk til at slappe af og har effekten af ​​at sove. Brugsperioden er ca. 1 år, og den rengøres hver januar. Sådan vaskes og beskyttes: Hver gang imellem kan du tage urteposerne ud til tørring på et køligt, ventileret sted; tag derefter pudekernen ud efter at have taget urteposerne ud og steriliser i solen. Hvis det er snavset, skal du bruge en vaskemaskine til at vaske den med lav hastighed og derefter tørre den.

3. Hukommelsespude langsom reboundpudejusteringspude og hukommelsepude kan undgå sammenbrud af puden, sikre den behagelige brug af puden i lang tid og øge understøtningsstyrken for nakkebøjning. Den almindelige brugscyklus er ca. 1 år, og den rengøres en gang hver 1-2 måned, og den kan rengøres en gang om måneden om sommeren. Plejemetode: Pudekerne skal placeres et køligt og ventileret sted til naturlig ventilation efter 1-2 måneders brug og bør ikke udsættes for solen. Bliv ikke våd med vand under brug. Selvom hukommelsessvampen er hygroskopisk, vil den ikke blive tørret efter fugtabsorption og kan kun lufttørres.

4. Latexpuden med fremragende elasticitet er ikke let at deformere, har stærk luftpermeabilitet, glat overflade, og skjulte insekter kan ikke fastgøres for at overleve, og den naturlige latex har antibakterielle og anti-mide funktioner, som især er velegnet til mennesker med svage modstand. Brugsperioden er 1 år til 1,5 år, og den rengøres hver 2-3 måned. Vaskemetode: Ventilér en gang efter 1-2 måneders brug, vask en gang hver tredje måned, blødlægges med neutralt rengøringsmiddel, tryk forsigtigt med hænderne og skyl derefter gentagne gange med vand. Undgå at dreje med hånden for at undgå at beskadige strukturen. Det kan indpakkes med en tør klud. Efter at have absorberet det meste af fugtigheden, kan det lufttørres på et køligt sted. Udsæt den ikke for solen for at undgå forringelse og oxidation af latex.

5. Den naturlige proteinfiber af silkepude har karakteren af ​​at hæmme avl af mider og bakterier, forhindre allergi og hudvenlig, hjælpe søvn og spille en rolle i sundhedsvæsenet. Da indersiden af ​​silkepuden ikke avler mider og bakterier, kan den kun vaskes på overfladen af ​​pudestykket eller pudebetræk. Det kan generelt bruges i 1-2 år og kan udvides korrekt, hvis det opretholdes korrekt. Vask- og beskyttelsesmetode: Efter 2-3 måneders brug skal du fjerne pudebetræk, som kan placeres i skyggen og ventileres, og som let kan klappes for at producere støv, og silkepuden kan gendannes til fluffy. Husk, at silkepuder ikke kan vaskes.

6. Fjerpude Fjer er en animalsk fiber, der er fluffy, har god ventilation og stærk varme. Det er et fremragende supplement til migræne. Fjer vil dog sparke, når de støder på vand. Den generelle livscyklus er ca. 1 år. Korrekt vedligeholdelse kan forlænge brugen af ​​tid, men det anbefales ikke at overstige 2 år. Vaskemetode: Det anbefales at ventilere og sterilisere hver 2. uge for at hjælpe fjerene med at blive mere fluffy. Solen er bedst før kl. 11 eller efter kl. 15 for at undgå skader på fiberen. Hvis der er snavs, kan du vri håndklædet, der er gennemvædet i opvaskemidlet, trykke forsigtigt på pletten og derefter tørre det på et ventileret sted.