Sådan vælges et sengesæt på fire

- Feb 05, 2020-

1. Se på stoffet


Når du køber det, kan du vide, at der er mange slags stoffer, såsom ren bomuld, silke, silke og andre materialer. Navnene på disse stoffer ligner ens, men faktisk er materialerne og priserne meget forskellige. Da dyneovertræk og pudebetræk er dobbeltlagstoffer, er det vanskeligt at se, om der er et kvalitetsproblem. Det foreslås, at du ved køb kan se på dets tekstilmønster i lyset. Hvis tekstilmønsterkonditioneringen er klar og synlig, og bomuldstrådens densitet er jævn, er kvaliteten bedre. Hvis du ikke kan se tekstilhullerne, kan du have større størrelse, og det anbefales ikke at vælge.


2. Føl


Dette er en relativt direkte metode. Vi kan røre stoffet med vores hænder, når vi vælger det. Hvis dens overflade føles blød og behagelig, er dens struktur tyk, og dens hudaffinitet er god, betyder det, at dens kvalitet er god, og vi vil være mere behagelige, når du bruger den. Hvis det føles som om kluden kollapser eller rynkes, betyder det, at dens kvalitet er dårlig, og det anbefales ikke at købe.


3. Se på udførelse


Hvis det produceres af en almindelig producent, skal dens teknologi være mere udsøgt, og detaljerne skal håndteres godt. F.eks. Er de fire sengestykker af mærket udsøgte, någløse, flad og jævn kludoverflade, fin struktur, klar trykning og glans. Stingafstanden for flad søm er generelt 10-12 / 3 cm, mens stingene af falske og underordnede produkter er lange, indlysende og ujævne. Vi bør være opmærksomme på, omhyggeligt at tørre og kontrollere, når du køber!


4. Se på skiltet


Uanset om det er beklædnings- eller sengeprodukter, hvis de er produceret af almindelige producenter, vil hvert produkt have en etiket, der tydeligt angiver produktmodellen, vaskemetoden, stoftekstur osv. Og har en fast varemærkeposition. Produkterne produceret af falske eller uregelmæssige producenter har generelt intet vandvaskemærke, og mærket er også vagt.