Hvordan man vælger en dyne

- Dec 17, 2019-

duvet

1.Rør ved hånden

Når du vælger en dyne, kan du omhyggeligt røre dynen med dine egne hænder for at se, hvordan det føles. Tæpper med et højt indhold er meget bløde at røre ved.

2. Lugt

Når du køber en dyne, kan du også snuse smagen på dynen med næsen. Neden inde i dynen af ​​god kvalitet er behandlet med kompliceret teknologi og vasket og desinficeret uden lugt. Hvis det lugter mærkeligt, er kvaliteten dårlig.

3.Slap

Når du handler efter dyner, kan du også klappe dem. Når man tapper, vil dunen blive koncentreret et sted på grund af hanen, hvilket viser, at kvaliteten af ​​dynen er bedre.

4.Tryk på dynen

Når du vælger en dyne, kan vi også identificere kvaliteten af ​​dynen ved at trykke på den. Læg dynen ned, vent på, at den kommer sig naturligt tilbage efter at være lagt i 2 til 3 minutter, tryk derefter på dynen, og slip den straks. Hvis du kan komme tilbage til den oprindelige tilstand i tide, indikerer det, at kvaliteten er relativt positiv.

5. Vægten af ​​dynen i hånden

Når du vælger en dyne, skal du også selv røre vægten på dynen. Gæsedunen er meget lys. Hvis det føles tungt, når det holdes i hånden, hvis den samme mængde af cashmere er indeholdt, og lydstyrken er den samme, jo lettere, desto bedre er kvaliteten.