Hvordan vælger man et rigtigt silketæppe?

- Feb 22, 2020-

Se først på kvalitet, indhold, type, længde og stof
Disse parametre kan ses fra et samlet punkt, så de diskuteres sammen. Lad os først og fremmest tale om, hvordan vi skal se ud, og hvor vi skal se ud. Generelle Taobao-e-handelsvirksomheder skal, så længe de offentliggør produkter under kategorien silke-quilt, udfylde produktparametre i henhold til Taobaos krav. Denne produktparameter er placeret under kolonnen [Vælg størrelse, farveklassificering] på mobiltelefonens ende. Mange mennesker ignorerer dette og går direkte for at se detaljerne eller evalueringen af Baobei. Produktparametre inkluderer generelt følgende parametre: Produktkvalitet, silkeindhold, silketype, silkelængde og dynebetrækstof.
① Til produktkvalitet
I den sidste artikel sagde vi, at den nationale standard for silke klassificeres som overlegen produkter> førsteklasses produkter> kvalificerede produkter. Alle former for standarder for overlegne produkter er meget høje, og alle slags standarder for kvalificerede produkter er lave. Hvor forskellige er de specifikke forskelle? Vi er nødt til at se på den nationale standard (for andet olieindhold, fugtighed genvinde osv., Kravene på hvert niveau er de samme, indholdet af denne artikel er begrænset, så vi introducerer det ikke. Derudover er der en link til den nationale standard i slutningen af artiklen, et nyt silkeland. Standarden er blevet udstedt i april, 2018. Lad os se frem til den nye silketæppe nationale standard.
② Til silkeindhold
I den samme sætning, da vi ønsker at købe silke quilt, bør vi forsøge at undgå at købe "silk quilt", genkende 100% silke indhold og undgå at købe "silk quilt".
③ Til silke arter
Typerne af silke inkluderer mulberry silke og tussah silke. I de to første artikler har vi også en fyldig introduktion til forskellen mellem de to (tussah-silkeprisen er næsten halvdelen af silkeprisen, og interesserede partnere kan klikke på de to første artikler for at se på). Den kunstige kultur af silkeormkokon, markvækst af tussahkokon, delikatesse, blødhed og komfort i silketæppe anbefales.
④ Til silke længde
I henhold til forholdet mellem længden af silke og kokonen, den lange silkebomuld og den mellemlange silkebomuld af tussah-silke kommer generelt fra hele kokonen, den lange silkebomuld af tussah-silke kommer fra silkeorms chrysalisfor, mens den korte silkebomuld af morbærsilke kommer fra den komplekse kilde, og den sekundære kokon, chrysalisforingen kokon og resterne er alle tilgængelige. Kvaliteten af silke og bomuld i forskellige længder og deres kvaliteter er også blevet omfattende sammenlignet i vores artikel om tørvarer. Fra kvalitet, komfort og levetid opretholder den lange silke og bomuld alle absolutte fordele, men prisen er relativt høj.
⑤ Til stof
Det siges, at "en god hest med en god sadel" og en god silke med et dækafdækning i fuld bomuld af god kvalitet. Nu bruges der ofte 60 stykker brokade og brokadejacquard. Et sådant dækafdækning er tyk og tæt og kan ikke bore silke. I henhold til forbrugernes forskellige behov er der imidlertid også 40 eller 60 bomulds-dækdæksler, som er lettere, tyndere og mere åndbar og relativt billige, men der vil være lidt bore. Hvis stoffet på produktparametrene er polyester, skal du ikke købe dette dyne. Fordi et godt, fuldt bomuldsdækkesæt muligvis ikke indeholder godt silke (nu bruger mange virksomheder et godt dækkesæt, så forbrugere fejlagtigt synes, at silken indeni også er god), men kemisk fiberstof af polyesterfiber, som ikke vil blive fyldt med god silke.
Resumé ovenfor er produktkvaliteten, silkeindhold, kokongtype, silkelængde og stofmateriale, der kan ses fra produktparametrene for e-handelsplatforme som Taobao. Hvis børnene ser overlegne produkter, 100% silke, silke, lang silke og bomuldsstof, kan silke fra denne familie betragtes som næsten. Men fordi overvågning og kvalitetskontrol ikke er altomfattende, er der stadig et stort antal sælgere på Taobao med altomfattende numre skrevet på deres produktparametre, men de sælger faktisk falske dyner. Hvordan kan dette brydes? Så når man ser på produktparametrene, er det ikke nok at købe en rigtig god quilt. Se venligst det andet træk i renhed.
Den anden måde at se nettovægten på
Fordi prisen på silke er dyr, sælges den af Jin. Generelt er det hvor meget per Jin, hvor mange gange prisen for flere jin af silketæppe, prisen og vægten af dækdækningen beregnes separat. Partnere kan trække prisen på en jin af silketæppe fra prisen på to Jin af silke-dyner for at få prisen for hver jin af silke. Før tegning skal silke og bomuld vejes for at sikre sig, at de har nok Jin og nok vægt, men de kommer ikke mere ud. Hvis der indsættes en eller to flere silkekildeproducenter, kan de miste penge. Så god silketæppe er markeret med nettovægt.

Den tredje måde at se teknologi på
Der er mange silke quiltningsprocesser på markedet. Denne quiltningsproces er generelt en falsk quilt, som højst er et kvalificeret produkt. Fordi det sys tæt, selvom det er kort silke, vil dynen ikke skrumpe ned i en masse, når den sover. Derudover er quiltingsstedet for quilt let at avle bakterier, let at skjule snavs og skala og vil medføre, at den fluffy grad af silketæppe falder hurtigt, hvilket ikke kan adskilles til inspektion eller renovering. Den reelle måde at fikse silken på er at lokalisere den for hånd, det vil sige gevindene eller bindende blomster, der kan trækkes på dynen, når partnerne køber silketæppet. Silketæppet af langt silke og bomuld kan fastgøres godt ved manuel positionering på grund af silkedækets stabilitet. Det behøver ikke quiltning og er praktisk til adskillelse og inspektion og er praktisk til renovering. Før du køber dyner, kan du se fremstillingsprocessen, manuel placering eller quiltning i produktparametrene (du kan også se de parametre, der er nævnt i første træk). Når du har købt dynen, kan du bruge følgende figur til at sammenligne og bestemme. Der er dog også nogle ikke-positionerende dyner til salg. Teoretisk set er det ikke noget problem, at den gode silkeormfilament ikke er fastgjort. Det er bare at øge salgspunktet og øge forbrugernes tillid uden at placere nålen, men det har ingen praktiske fordele for forbrugerne (jeg ved ikke, om det er OK at blive beroliget? "Det er et glødetråd uden en nål.". brugsprocessen kan ikke undgå træk, træk og træk Det anbefales ikke at købe dyner uden at placere stifter.
Den fjerde måde at se lynlåsens længde på
Silketæppet er normalt forsynet med en lynlåsinspektionsport til inspektion og udskiftning. Jo længere lynlåsen er, desto mere tillid er sælgeren i deres produkter. Hvis lynlåsåbningen på dynen er mindre end 50 cm, er den ikke særlig praktisk til inspektion. Samtidig er der mulighed for forfalskning. Forfalskere kan fylde lynlåsåbningen med silke eller lægge et lag silke på toppen. Hvis lynlåsåbningen på et silketæppe kun er 3-5 cm, og fingrene ikke kan nå ind, og kun silken kan ses mangler i inspektionsåbningen, er 99,99% ikke et rigtigt silkedæppe. Det er mere sandsynligt, at du har en god dyne over 50 cm
Den femte måde at se tegn på vandvask
I henhold til den nationale standard skal fiberindholdet mærkes med typen af fyldninger (silkeorm eller tussahs) og fiberlængden (filament, kort filament og medium filament). Fyldninger blandet med forskellige længder af fyldtyper skal være tydeligt angivet. I henhold til salgspsykologien, hvis der er nogen salgssteder for sælgers produkter, vil de helt sikkert dukke op, men falske eller dårlige produkter uden at sælge point vil ofte blive bevidst skjult på grund af mangel på hjerte. Så hvis en sælger bruger 100% af de lange silkeorme, vil han bestemt markere dem eller endda markere dem mange steder; Hvis en sælger sælger falset silketæppe eller kort silketæppe, kan han kun markere ordene "silke", og babyens detaljer vil ikke introducere for meget om typen og længden af silke.
Den sjette måde at se prisen på
I de ovenstående fem træk, så alt kan være falsk. Der er ikke mange silketæpper, der hævder at være overlegne på markedet. Lynlåslængden kan sættes til 1,5 m, og der er mange falske silke (lang silke) markeret med 100% med vandvaskemærke. Manuel positionering er også måden at fremstille silke dyner på. De fem træk, der er nævnt før, er nødvendige, men ikke tilstrækkelige betingelser for en god silkebæppe.
Kun prisen vil ikke lyve, hvilket er direkte relateret til alle interesser opstrøms og nedstrøms for forsyningskæden.
Lad os endelig vende tilbage til prisen.
Silkedviltets levetid er en lang proces med æg, majs silkeorm, fire sovepladser og fem aldre, kokonering, madlavning, juling, tørring, testning, tegning, syning, nålekontrol osv. For at få et silketæppe. Bag hvad vi ikke kan se, er der mange usynlige omkostninger, der betales af mange serikulturelle landmænd, så husk denne jernregel: ikke dyre er ikke silketæppe.
Den forrige silke blev nævnt i upstream-artiklen, ikke brand:
Markedsprisen på 100% kort silke af morbær er 120-200 yuan per Jin;
Markedsprisen på 100% tussah silke er 150-240 yuan per Jin;
Markedsprisen på 100% silkeorm filament puppe-foring eller makulær silke er ca. 300 yuan per Jin;
Den gennemsnitlige markedspris på 100% kokon-silke er 300 yuan / Jin;
Markedsprisen på 100% silkeormfilament almindeligt dobbelt Palace er 350 yuan / Jin +;
Markedsprisen på 100% udvalgt dobbelt silke er 400 yuan / Jin.
Imidlertid koster kemisk fiber og kapok mere end ti yuan per Jin, og prisen på falske silketæpper er billig, men det er stadig en stor fortjeneste. Så partnere må afvise fristelsen til den lave pris. Som pigen i Tongxiang sagde, tror de ikke på det dyre silketæppe. Faktisk er det alle samvittighedspenge.