Sådan vælges strøelse

- Dec 06, 2019-

Købet af strøelse kan opsummeres i fem trin: første, trykning og farvning, for det andet materialer, tredje, densitet, fjerde, stofteknologi og femte syteknologi.

I. Udskrivning og farvning

Nu er trykning og farvningsteknologi mere og mere moden, og forskellige sengeprodukter er mere og mere rige. Imidlertid vil enhver form for farvning og kemiske materialer bringe forskellige grader af forurening til menneskets krop og miljø, så en mindre tryk- og farvningsproces af sengestof vil have større sikkerhed. Derudover er mørket stoffarvningstid langt, skaderne på fiber er store, så det er ikke så holdbart som lys farve.

Hvad angår sikkerhed og miljøbeskyttelse, skal almindelige stoffer> lette stoffer> mørke stoffer også være undertøj og undertøj. Derudover bruger stoffforarbejdningsfabrikken generelt stof af bedste kvalitet til at fremstille lysfarvet stof, fordi kvalitetsstandarden for lysfarvet stof er mere streng, det er let at finde ud af enhver defekt, og farvning eller udskrivning kan dække disse mangler for varierende grader.

II. Materiale

Da sengeprodukterne er i direkte kontakt med kroppen, skal du vælge 100% naturlige fiberstoffer eller stoffer med en stor andel af naturlige fiberkomponenter. Sengeprodukter fremstillet af naturlige fibre har god affinitet med menneskets hud, god fugtabsorption og ventilation, sikkerhed, komfort og ingen stimulering.

III. Massefylde

Densitet er et af de vigtige indekser til måling af stofkvalitet, som ofte ignoreres af indenlandske forbrugere. Det strøelse, der sælges på det udenlandske marked, skal dybest set angive stoffets densitetsnummerindeks. Antallet af fremmed strøelse angiver summen af ​​stoffets radiale og skudtetthed, det vil sige summen af ​​antallet af varp og skudarrangement af stoffet pr. Kvadrat tomme. På nuværende tidspunkt er densiteten af ​​stoffer, der sælges på hjemmemarkedet, for det meste 120-200, hvilket er relativt tyndt og når op på 300, hvilket kaldes for højtælling og høj densitet i Kina; densiteten af ​​mellemstore stoffer til generel eksport er 250-400, og densiteten af ​​mellemstore og højkvalitetsstoffer er mere end 400, selv op til 1600. Stoffets tæthed har en vigtig indflydelse på kvalitet, hurtighed, hånd fornemmelse, luftpermeabilitet og omkostninger ved stoffet. Jo højere tæthed, jo bedre hudpåslag på stoffet, jo blødere følelse, jo lettere er det at sove.