Sådan vælges silke

- Sep 26, 2019-

Skel den sande silke fra falsk silke

Produktnummeridentifikationsmetode: den kinesiske silke og satin er et samlet produktnummer bestående af fem arabiske cifre. Det første ciffer fra venstre repræsenterer stoffets nummer. Hele silkestof (inklusive mulberry silke og spundet silke) er "1", det kemiske fiberstof er "2", det blandede stof er "3", tussah-stoffet er "4", og rayon-stoffet er "5" .

Prisidentifikation: Silkestoffer koster cirka dobbelt så meget som kemiske fibre og silke satiner.

Glans og håndgenkendelse: Silke ser glat ud, men ikke spejllignende, skinnende, blød og elegant, rynker i hånden, jo højere silke og densitet af silke, jo bedre er håndfølelsen.

Brændemetode: Træk en del af garnet ud for at brænde, silke kan ikke se åben ild, har lugten af brændende hår, silke grå til sorte partikler, kan knuses for hånd.

Udseende: All silkekjole har elegant glans, Pearl glans, blødt og elegant håndtag.

Karakteristisk: Silkeprodukter skal have en lille fornemmelse af at skrabe hænder. Når de gnider mod hinanden, kan de høre en skarp lyd kaldet "silkesang".

silk

Valg af færdigheder og meddelelser

Se på silkekvalitet: Se, om der er hoppende silke- og hoppelinjefænomener i tværsidestrømmen af broderede beklædningsgenstande.

Se på processen: Vær opmærksom på, om sømmen er pæn, om liniesporerne falder af, skrå og om der er hårfenomen.

I betragtning af svind: fordi silke bruger naturlig silke som råmaterialer, generelt ved svind i 0,5% ~ 3% efter lancering, bør køb af færdigt produkt vælge et større end det faktiske behov for specifikationerne for det anbefalede, hvis det er stof, før Produktionen skal sættes kluden i rent vand i 5 timer, lad stoffet efter fuldstændigt absorbere fugtigheden til tørre, derefter blødlægges 2 gange, så efter to nedsænkning og tørring af silke ville ikke være i form.

Jern ægte silkekjole: ægte silkekjolds anti-rynkeegenskab er lidt fattigere end kemisk fiber, så der er "ingen rynke er ikke rigtig silke". Ved strygning, lufttøj til 70% tørt og derefter jævnt sprøjtet vandtåge, vent i tre minutter og derefter strygning, skal strygtemperaturen kontrolleres i 130 til 140 grader imellem. Jernet er ugunstigt med direkte tryk på silkeoverfladen, skal opbygge en våd klud, der skal stryges igen ovenfor, i tilfælde af at høje temperaturer gør, at silkehår er sprødt og svær jævnt.