Hvordan vælger jeg søvnøjne?

- Dec 09, 2019-

Hovedfunktionen med søvn-øjenmaske er at blokere lys, eliminere interferens og skabe et miljø, der er egnet til søvn. Det er et søvnhjælpemiddel for venner, der er tilbøjelige til søvnløshed eller er følsomme over for lys.

silk eye mask

1. Blackout og blackout

Søvnøjemaske bruges til at hjælpe med at sove, blackout er den primære overvejelse, når du køber. Blackout henviser hovedsageligt til, om øjenmasken passer til ansigtet og ikke lækker lys, især om det passer til din næsebro og alar, som er det mest let sted at lække lys. For det andet, uanset om materialet i øjeøjemasken er lysfast eller ej. Men det skal bemærkes, at hver persons ansigtsform er forskellig, og også overveje kravene i dit sovemiljø for skygge.

2. Komfort

Komfort henviser hovedsageligt til, om vi føler os godt tilpas efter at have båret øjenmasken, om vi trykker på øjne og næse, og om vi holder ørerne. På samme tid af hensyn til helbredet bæres søvnbriller ofte i 7 eller 8 timer, for stramt vil undertrykke øjnene og således forstyrre den hurtige øjebevægelse, hvilket får dig til at føle dig mere træt, når du vågner op.

3. Materiale og tekstur

Der er mange slags materialer til øjenmaske. Mainstream er bomuld, polyester, plys og silke. High-end øjenmaske bruger endda hukommelsesbomuld, som er et high-tech materiale, der vil ændre sig i henhold til ansigtstype og kropstemperatur. Da øjenmasken kommer i direkte kontakt med din hud, er det også vigtigt at have blødhed, luftgennemtrængelighed og let rengøring. Hold øjenmasken ren for at undgå bakterier og øjensygdomme.

4. Pris

I henhold til dit forbrugsevne i den overkommelige prisinterval.

5. Andre faktorer

Produktionsteknologi, bærbarhed og soveposition er også vigtige overvejelser, når man vælger sovebriller.