Sådan vælges sengen Aristocrat Of Quilt - Silk Quilt

- Feb 24, 2020-

Egenskaber ved silketæppe
Silke er sammensat af proteinfiber med en blød og glat struktur og fin touch. Sammenlignet med andre fiberstoffer er friktionskoefficienten mellem silke og menneskeskind kun 7,4%. Derfor når den menneskelige hud kommer i kontakt med silkeprodukter, har den en tendens til at give en blød, delikat og elegant følelse.
Silke har naturlig fugtabsorption og affugtning, som er uforlignelig med andre kunstige fibre. På grund af sin porøse natur kan silke absorbere luftspalten, og silke kan absorbere eller fordele vand i luften, så det kan absorbere fugt i et fugtigt miljø og frigive fugt i et tørt miljø. Derfor kan det ud over dets selvjusterende evne også hjælpe folks hud eller andre silkeprodukter med at holde en bestemt mængde vand; Hvis du bruger silketøj om sommeren, kan du også hurtigt frigive sved og varme med stærk luftpermeabilitet, der får folk til at føle sig kølige.
På grund af den lille termiske denaturering og varmemodstand i silkefibre er dens forbrændingstemperatur 300 ~ 400 ℃, som er en slags flammehæmmende fiber og spiller en meget høj rolle i flammehæmmer, så det er det bedste valg at vælge silke som råmateriale til boligindretning.
Silke, almindeligt kendt som silke, er også kendt som "fiber Queen". Det er en sjælden skat, som mennesker har fået af naturen og har en historie på tusinder af år i Kina. Da silke har en fremragende hudaffinitet og ikke er let at brænde folks hud i tilfælde af brand, roser nogle mennesker silke som "anden hud" hos mennesker!
Sundhedspleje funktion af silke quilt
Silke har en unik sundhedsfunktion. Silkefibre indeholder 18 slags aminosyrer, der er nødvendige for menneskelig krop, som er næsten de samme som aminosyrerne i menneskets hud, så det er også kendt som "den anden hud". Samtidig kan tryptophan og tyrosin i silkeprotein absorbere ultraviolette stråler, forhindre ultraviolet stråling, forbedre vitaliteten af hudceller på kropsoverfladen, fremme stofskiftet i hudceller og have en god hjælpebehandlingseffekt på nogle hudsygdomme. Denne form for naturlig funktion, som er uden for rækkevidde af menneskeskabt silke, har også lagt den dyrebare værdi og uerstattelige placering af silkeprodukter.
Silketæppe er blød og glat, naturlig og miljøvenlig. Da silkeormen ikke kan røre kemikalier som pesticider under dens vækst, hører silken til den "grønne" miljøbeskyttelsesduge. Da silke er et porøst materiale, er det en dårlig varmeleder og har god varmekonservering.
Hovedkomponenten i silke er animalsk proteinfiber, der indeholder 18 slags aminosyrer, som er gavnlige for menneskekroppen. Derfor er valg af en god silketæppe ikke kun befordrende for opretholdelse af hudfugtighed, men har også en vis skønhedseffekt.
Hvorfor er silketæppe varm om vinteren og kølig om sommeren
Der er meget fine porer i silkefibroin. Der er hydrofile aminosyrer og carboxylgrupper i aminosyrerne i silkefibroin. Derfor kan fugtabsorptionssammenligningen af silke under standardtilstand nå ca. 11% af ligevægtsfugtigheden igen. Selv hvis fugtighedsindholdet når 30%, er håndfølelsen stadig ikke særlig våd. Derfor har tøjet af silke god luftpermeabilitet og behageligt at bære.
På grund af sin høje fugtabsorption og hurtige absorption og distribution af vand, vil silketøj, der er vævet med silke, føles køligt om sommeren. Fordi silke er et porøst materiale, en dårlig leder af varme og har god sundhedsydelse, er det også meget godt at bruge silkestoffer eller quilt om vinteren
Hvordan vælger du silketæppe?
1. Overhold glansen. Glansen af ægte silke er blød og jævn, lys, men ikke blændende. Selvom glansen af rayonstof er lys, er det ikke blødt og glat. Selvom glansen af polyesterfibre er jævn, har den blitz eller lys silke. Nylon silkestoffer har dårlig glans, som om de er belagt med et lag voks.
2. Føl med dine hænder. Når du berører silkestoffer, er der en følelse af at holde hænder, mens andre kemiske fiberprodukter ikke gør det. Rayon-stoffer er glatte og bløde, men ikke sprøde. Bomuld er svært at røre ved, men ikke blød.
3. Kig efter folder. Når silken klemmes tæt og derefter frigøres, har den god elasticitet og ingen fold. Det kunstige silkestof har åbenlys fold efter frigivelse, og krøllet er vanskeligt at gendanne til den originale tilstand. Selvom der er krækninger i nylon silke, kan det også langsomt komme sig tilbage til sin oprindelige tilstand, så det må ikke forveksles af dets illusion
4. Test fiberspænding. Tag flere fibre ud i kanten af stoffet, og fug dem med tungen. Hvis det er let at bryde på befugtningspunktet, betyder det, at det er rayon. Hvis det ikke er brudt på befugtningspunktet, er det silke. Hvis fibrenes styrke er god i tør og våd tilstand, er det nylon eller polyester, hvis det ikke er let at bryde.
5. Lyt til friktionen. Da silkeoverfladen er beskyttet af sericin og modstandsdygtig over for friktion, vil tørre silkestoffer give en lyd, når de gnider med hinanden, almindeligt kendt som "Silk chirp" eller "Silk chirp"; andre kemiske fiberprodukter har ingen lyd.