Sådan rengøres og vedligeholdes silkestoffer

- Apr 22, 2020-

Med populariteten af ​​kinesisk stiltøj i verden er silkestoffer også elsket og foretrukket af venner i ind-og udland. Dette skyldes ikke kun den bløde og glatte fornemmelse af silketøj og dets hygroskopiske og åndbar ydelse, men drager også fordel af dets indre, den slags nåde og elegance, der lækker udefra. Uden tvivl giver den behagelige fornemmelse, luksuriøse tekstur og udsøgte mønstre alle silken en uendelig charme. Rengøring og vedligeholdelse af silke kan dog ikke være svag.


Pure Silk Kapok Quilt


1. Det er bedst at bruge blødt vand, når du vasker, og temperaturen er bedst ved 35-40 grader celsius.


2. Alkali har en destruktiv virkning på silkefibre, og der skal anvendes neutralt vaskemiddel eller silkeuldvaskemiddel.


3. Salt er også mere ødelæggende for silke. Silkebeklædning skal vaskes ofte for at undgå forekomst af makulære pletter, hvilket påvirker slidets levetid.


4. Det bør ikke omrøres kraftigt eller vrides ved vask, og det skal gnides forsigtigt.


White Cotton Duvet


5. Efter vask skal du hænge det på et køligt og ventileret sted og tør det. Det bør ikke udsættes for solen for at undgå forvirring og misfarvning af fibrene forårsaget af ultraviolet stråling i solen.


6. Når silken tørrer, skal du dække silkeoverfladen med en hvid klud og udjævne den med et strygejern (temperaturen bør ikke være for høj, altid ensartet, brug ikke damp), sprøjt ikke vand, ellers forårsager det vandpletter og påvirker udseendet.


7. Anbring kamferkugler, der er indpakket i papir under opbevaring, for at undgå angreb på møl. Adskill et lag papir eller ikke-vævet stof mellem hvert tøjstykke. Hvid silke skal indpakkes i blåt papir. Undgå at bruge hvidt papir eller hvid klud for at undgå den spredte gule.