Sådan renses silkeduvet

- Oct 31, 2019-

1. Håndvask

Inde i dynen er der en lille etiket trykt med vedligeholdelses- og vaskeinstruktioner. Omhyggelige mennesker vil opdage, at 90% af dynen er markeret til at blive håndvasket. Tørrens ikke, da den flydende medicin, der bruges til renseri, vil påvirke stoffets varmeopbevaring og ældning. Maskinvask og tør, snoet dyne, fører let til ujævn tykkelse på fyldet, gør tøjet ude af form, påvirker skønheden og varmen.

2. 30 ℃ skylning af vandtemperatur

Blødlægges først dynen i koldt vand i 20 minutter, så dynen indvendigt og udvendigt er helt vådt. Opløs vaskemidlet i 30 ℃ varmt vand, blød dynen i det i et kvarter, og børst det derefter forsigtigt med en blød børste. Skyl også brug af varmt vand, kan være befordrende for vaskemidlet fuldt opløst i vandet, kan gøre dunen skylles mere ren.

3. Koncentrationen af ​​vaskemiddel bør ikke være for høj

Hvis det er nødvendigt at vaske dynen med vaskepulver, anbefales det normalt at lægge 4 til 5 spsk vaskepulver i to håndvaske vand. Hvis koncentrationen er for høj, er det vanskeligt at skylle den. Det resterende vaskepulver i dynen vil påvirke dynens fluffy grad og reducere varmeopbevaringen i høj grad.

4. Det er bedre at bruge neutralt rengøringsmiddel

Neutral rengøringsmiddel er det mindst skadelige for tøj og dun. Hvis der anvendes alkalisk vaskemiddel, vil det resterende vaskemiddel skade på dynen, hvis det ikke skylles rent, og det er let at efterlade hvide spor på overfladen af ​​tøjet, hvilket påvirker udseendet. For at fjerne det resterende alkaliske rengøringsmiddel tilsættes to skefulde eddike i varmt vand efter skylning to gange, blødlægges i et stykke tid og skylles derefter. Eddike kan neutralisere det alkaliske vaskemiddel.

5. Skru det ikke ud.

Efter at dunen er vasket, kan den ikke vredes tør. Det skal skubbe ud vandet, læg det derefter fladt eller hænge det til tørre. Det er forbudt at udsætte det for solen eller stryge det for at undgå skoldning af tøjet. Efter tørring skal du klappe forsigtigt for at gøre dynen blød og fluffy.