Sådan renses silke eyemasks

- Oct 10, 2019-

Silke-øjenmaske er velegnet til søvnoplevelse, når du flyver eller kører. Når det bruges i solskin og skarpt lys, kan det dække belysning af lys til øjne, eliminere interferens og lade dig få en behagelig og behagelig hvile. På samme tid kan det fremme øjenblodcirkulationen, bremse øjenkuglebelastningen, forhindre mørke cirkler, tasker osv. Det er bedre at vaske silke eyemasks for hånd i koldt vand uden at bruge vaskemiddel og hænge i skygge og tørre uden udsættelse for sol.

Hvordan rengør man silke eyemasks?

1. Ved vask vaskes det i koldt vand under 30 grader. Hvis det vaskes med nogle få dråber eddikevand, er den vaskede silke-øjenmaske blød og glat (normalt ikke mere end 10 minutter, ren silke er naturlige fibre, der indånder, ligesom menneskelig hud, den er ikke egnet til at blødgøre vand i lang).

2. Alkalisk vaskemiddel og sæbe bør ikke bruges til vask. Efter vask skal lufttørring vælges i ventilationsområdet for at undgå at beskadige fornemmelsen og farven på silke-øjenmaske.

3. Silke-øjenmaske skal vaskes umiddelbart efter befugtning.

4. Hæng ikke silke-eyemasker på hårde metalkroge for at forhindre silkeskader.

5. Hvis milde skimmelpletter opstår som følge af fugtighed, skal du tørre dem let med flanelluk eller nye håndklæder.

silk eyemask

Forholdsregler for rengøring af silkeøjemask

1. Der er mange slags silke. Det anbefales at kontrollere vaskemærkaten, før rengøring. Nogle sorter er ikke egnede til vask, såsom blødt satin, brokadesatin, gammelt satin, Tianxiang-silke, gylden crepe, gyldent fløjl osv. Nogle sorter er velegnede til renseri, såsom lodret fløjl, Zhang-fløjl, Qiaoqi-garn osv. Nogle kan vaskes i vand, blødlægges i koldt vand i ca. 10 minutter før vask, og blødgøringstiden bør ikke være for lang. Mørk farve er let at falme, koldt eller varmt vandvask, ikke længe nedsænkning; blid æltning, skrub ikke kraftigt. Vælg Let kvalitet, når maskinen vaskes.

2. Neutral vaskemiddel uden enzym eller specielt vaskemiddel til silke skal vælges for alkalimodstand.

3. Brug ikke klorholdigt rengøringsmiddel til blødgøring, og brug oxygenholdigt rengøringsmiddel til at farvelægge pletter.

4. Brug ekstruderingsvask, undgå vridning, fjernelse af ekstruderingsvand, hængende skyggetør eller halvhængende skyggetørr, udsæt ikke for sollys, ikke tørring;

5. Brug blødgøringsmiddel til at opretholde blødt håndtag og antistatisk.

6. Silke-øjenmaske bør ikke foldes og opbevares. Tøjbokse og skabe skal holdes rene og tørre, forsegles så vidt muligt for at forhindre støvforurening, sprøjt ikke deodorant eller parfume og anbring ikke kamferkugler.