Hvordan man skelner mellem sengelinned er ikke rent bomuldsprodukter?

- Jun 20, 2018-

Hvordan skelne hotel sengetøj er ikke rene bomuldsprodukter?

Markedet fremstår meget polyesterstof for at erstatte rene bomuldsråvarer, priser på bomuldsprodukter til at sælge produkter, så de fleste kunder ikke ved hvordan man kan identificere i dag at lære dig at være opmærksom på nogle få punkter for at skelne mellem sengelinnedene ikke rene bomuldsprodukter. Den mest grundlæggende måde kan tage et par fibre til at sætte i lilla lyset, som en farvebemærkning, der indeholder polyesterservietter. Observationsmetode: Se på udseendet af håndklæde, bomulds håndklæde med en god Baidu, farven bliver mere ren.

Hvidheden af den indeholdende polyesterhåndklæde vil være mere dystre. Vandabsorption: ren bomuld har en god absorberende, ren bomulds håndklæde, når sugevandet synker hurtigt, efter at skruen har slået lodret ophæng, falder ikke.

Tværtimod drikker polyesterservietet med vanddråber. Forbrændingsmetode: Tag en fiber, med en lighter til at brænde, ren bomuld har en naturlig lugt af aske, blæst ud efter Mars, ryger lidt hvid. Indeholder polyester er som plast efter brænding fast, brændende hurtigt lugter, blæser hovedet og slukker derefter.